X

WhatsApp: Vestea GROZAVA pentru SUTE de MILIOANE de Utilizatori

WhatsApp are astazi parte de o veste extrem de buna pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, iar asta in conditiile in care destule persoane se temeau in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample. Mai exact, desi cei de la Facebook au promis ca vor interconecta WhatsApp cu Instagram si Facebook Messenger, realitatea este ca totul este deocamdata foarte departe de a fi realizat, ceea ce este extrem de bine pentru toata lumea, in final.

WhatsApp urma sa aiba si datele utilizatorilor preluate de catre cei de la Facebook pentru a putea face interconectarea dintre platforme si a le permite celor din Instagram, sau Messenger, sa trimita mesaje fara a avea cont. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara interconectarea bazelor de date dintre platforme, iar asta deoarece acum e imposibila trimiterea de mesaje in WhatsApp de pe Instagram, de exemplu, deci e nevoie de combinarea datelor.

WhatsApp: Vestea GROZAVA pentru SUTE de MILIOANE de Utilizatori

WhatsApp nu va avea datele preluate printr-un asemenea tip de interconectare deoarece o totala criptare a Facebook Messenger, sau Instagram, pentru o asemenea combinare e foarte departe inca. Pana in momentul in care Facebook va cripta total conversatiile din Facebook Messenger, WhatsApp va ramane “neatinsa”, iar cum finalizarea acelui proiect e inca la ani distanta, putem sta foarte linistiti pana in acel moment.

WhatsApp va avea totusi intre timp alte schimbari proaste implementate, printre care si integrarea de reclame in cadrul sectiunii “Status”, ceea ce nimeni nu vrea, dar iata ca si asta va fi facut de catre Facebook. Partea buna este ca vom avea si un dark mode oferit candva prin 2020, WhatsApp lucrand la el de ceva vreme, deci trebuie doar sa asteptam pentru ca totul sa fie oferit, dar mai e nevoie de putina rabdare deoarece inca se lucreaza la el.

WhatsApp va trece prin schimbari foarte mari in urmatorii ani, insa niciuna dintre ele nu va fi simpla, si niciuna nu va fi primita fara critici din partea a cel putin unora dintre utilizatori.

This post was last modified on ian. 12, 2020, 6:00 PM 18:00

Disqus Comments Loading...