X

Facebook: Masura EXTREM de IMPORTANTA pentru TOTI Oamenii

Facebook a anuntat in mod oficial o masura extrem de importanta luata pentru toti oamenii care au conturi in cadrul retelei sale de socializare, ea aducand la indeplinire ceva ce trebuia sa se intample cu foarte mult timp in urma. Facebook a anuntat ca incepand de astazi ii va notifica pe utilizatorii sai in legatura cu orice fel de logari care sunt facute prin aplicatii terte, iar impreuna cu acestea vor fi dezvaluite si informatiile partajate catre acelea.

Facebook implementeaza acest sistem pentru ca e cerut de mult un sistem de avertizare privind logarile in aplicatii terte, dar si pentru ca asta va creste siguranta conturilor oamenilor, ceva deasemenea foarte important. Daca un cont este compromis de catre hackeri, cand este logat intr-o aplicatie terta, Facebook va trimite un email catre detinatorul contului, astfel ca acesta va sti ca e o problema si ca trebuie sa isi schimbe imediat parola pentru securizarea contului.

Facebook: Masura EXTREM de IMPORTANTA pentru TOTI Oamenii

Facebook a adaugat in mod complet surprinzator in aceste notificari si informatii privind tipul de informatii care sunt distribuite, ceva ce, ca sa fiu sincer, nu ma asteptam sa vad, dar ceva care este necesar. In mod normal cei de la Facebook nu afisau pana acum informatii de acest gen pentru aplicatii in care ne logam in alte website-uri/aplicatii decat cele proprii, dar iata ca lucrurile incep sa devina acum mult mai transparente, ceea ce e grozav.

Facebook va include in email-urile de notificare inclusiv un link spre meniul prin care putem controla aplicatiile care au acces la datele noastre, astfel incat accesul poate fi blocat imediat de catre noi. Daca un cont este compromis de catre vreun hacker, putem sa blocam imediat accesul acestuia la datele noastre inainte de a schimba parola, iar asa ne asiguram ca nu foarte multe informatii sunt efectiv furate de catre infractori.

Facebook a implementat aceasta schimbare foarte importanta chiar de acum, astfel ca toata lumea poate beneficia de ea chiar de astazi, deci daca primiti email-uri precum cel de mai sus, stiti care e rostul lor.

This post was last modified on ian. 15, 2020, 1:16 PM 13:16

Disqus Comments Loading...