X

Samsung GALAXY S20: Hands-On VIDEO cu o Unitate REALA si PORNITA

Samsung GALAXY S20 a tot fost aratat in fel si chip in ultimele zile, noul telefon al companiei coreene nemaiavand secrete care sa nu fi fost dezvaluite pentru toti cei interesati sa afle despre toate noutatile sale importante.

Samsung GALAXY S20 apare in clipul video de mai sus intr-un nou hands-on video care ne arata o unitate reala, si pornita, in timp ce este folosita de catre unul dintre cei mai prolifici leakeri pentru acest model de telefon al coreenilor.

Samsung GALAXY S20 are deasemenea confirmat faptul ca va permite folosirea ratei de refresh de 120 Hz pentru ecran, dar desi Samsung nu scrie clar asta in meniul de setari, ea va limita rezolutia la 1080p.

Samsung GALAXY S20 va fi deasemenea lansat si fara port audio de 3.5mm, ceva ce desigur ca tine telefonul in rand cu seriile lansate de catre Apple in ultimii ani, si vrea sa-i vad iar pe fanii Samsung ironizand americanii pentru deciziile lor.

Samsung GALAXY S20 va fi prezentat pe 11 februarie de catre compania Samsung, insa nu cred ca pana atunci va mai ramane ceva important care sa nu fi fost dezvaluit pentru toti cei interesati sa il cumpere de la coreeni.

This post was last modified on ian. 15, 2020, 8:20 AM 08:20

Disqus Comments Loading...