X

Google Maps: Schimbare Importanta in Aplicatia pentru Telefoane

Google Maps a lansat o actualizare importanta in aplicatia pentru telefoanele mobile, compania Google dorind sa le ofere utilizatorilor o experienta mult mai buna pentru utilizarea acestea in viata de zi cu zi.

Google Maps a schimbat in sectiunea Timeline modul in care sunt afisate locatiile vizitate de catre noi in timpul folosirii aplicatiei, ceea ce va face descoperirea lor mult mai usoara pentru a le revizita.

Google Maps a lansat abia saptamana aceasta sectiunea Timeline pe telefoanele iPhone, iar acum deja o imbunatateste, ea grupand locatiile vizitate de catre noi in functie de orasul in care am fost, dupa cum puteti vedea.

Google Maps are acum sectiunea Timeline impartita in mai multe sub-sectiuni care permit vizualizarea mai usoara a locatiilor vizitate, chiar in functiile de categoria din care acestea fac parte, ceea ce ne face viata mult mai usoara.

Google Maps a lansat schimbarea in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoane, care poate fi descarcata chiar acum prin intermediul App Store de catre oricine.

This post was last modified on ian. 22, 2020, 8:36 AM 08:36

Disqus Comments Loading...