X

Android: Cel mai IMPORTANT ANUNT din 2020 Venit de la Google

Android a avut noaptea trecuta parte de un anunt extrem de important lansat chiar de catre presedintele Alphabet, compania care detine Google, ce in continuare dezvolta si sistemul de operare pentru telefoane. La nu foarte mult timp dupa miezul noptii, CEO-ul companiei Google, Sundar Pichai, a anuntat in mod oficial faptul ca in data de 12 mai va fi prezentata oficial noua versiune a sistemului de operare Android, adica Android 11, sau Android R.

Android este cel mai popular sistem de operare de pe planeta in acest moment, avand miliarde de utilizatori cu telefoane si tablete in lumea intreaga, deci anuntul de astazi e unui foarte important. Pe 12 mai vom vedea toate noutatile pe care urmatoarea versiune majora a sistemului de operare Android le va aduce pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre foarte multe noutati asteotate de catre persoane din intreaga lume acum.

Android: Cel mai IMPORTANT ANUNT din 200 Venit de la Google

Android are in cam fiecare an noutatile importante prezentate in cadrul conferintelor Google I/O, care sunt organizate in fiecare luna mai, dar datele variaza de la un an la altul de fiecare data. Anul acesta pentru noua versiune a sistemului de operare Android sunt asteptate noutati destul de importante, cu o serie de functii majore care sunt preluate inclusiv de la telefoanele iPhone, AirDrop si activarea AirPlane Mode fara a dezactiva Bluetooti/WiFi fiind printre ele.

Android va avea deasemenea si alte imbunatatiri importante facute de catre cei de la Google pentru telefoanele din intreaga lume, compania incercand sa le ofere utilizatorilor cea mai buna experienta posibila. Desigur ca totul va varia pana in momentul lansarii, dar este de asteptat ca in noua versiune a sistemului de operare Android sa vedem cateva surprize extrem de interesante care nu erau asteptate de catre multi dintre actualii utilizatori.

Android va avea prezentata noua versiune Android R, Android 11, pe 12 mai, insa lansarea in versiune finala va avea loc undeva prin luna august, iar in telefoane actualizarea poate fi asteptata undeva prin octombrie de oameni.

This post was last modified on ian. 24, 2020, 10:47 AM 10:47

Disqus Comments Loading...