X

iOS 13 a Rezolvat o foarte MARE PROBLEMA a iPhone si iPad

iOS 13 a rezolvat o foarte mare problema a iPhone si iPad, una pe care compania Apple a promis ca o va rezolva inca d acum cativa ani, si pe care a reusit intr-un final sa o rezolve cu aceasta versiune a sistemului de operare.

iOS 13 are implementat de catre compania Apple un sistem special care ne spune cand o aplicatie ne acceseaza locatia chiar daca aplicatia este lasata deschisa in fundal, sau inchisa complet, si ne permite sa blocam accesul.

Multumita acestor alerte pe care iOS 13 le-a adus pentru iPhone si iPad, monitorizarea locatiei oamenilor in fundal, fara ca ei sa stie, a scazut cu 68% in doar cateva luni de zile, ceea ce este o realizare uriasa, in final.

Marile companii care vand reclame in lumea intreaga, si foarte multi dezvoltatori de aplicatii pentr iDvice-uri s-au plans in repetate randuri din cauza acestei schimbari importante pentru iOS 13, dar celor de la Apple nu le-a pasat.

“Deoarece opțiunile respective au fost puse la dispoziția utilizatorilor, noi le atribuim scăderii partajării. Controalele de locație ale Android nu au fost întotdeauna la fel de utile, dar cea mai recentă versiune de Android 10 joacă captură cu o setare similară „doar în timpul utilizării” atunci când aplicațiile solicită date despre locație. Ca și iOS, Android 10 avertizează și utilizatorii atunci când o aplicație existentă colectează date despre locație în fundal și oferă o scurtătură pentru a opri aplicația.”

iOS 13 a avut schimbare aceasta criticata pentru ca din cauza ei nu au mai putut fi servite reclame pentru oameni in baza locatiei in care acestia se aflau, iar aceasta este o veste foarte buna pentru toti utilizatorii de iDevice-uri.

Acestea fiind spuse, iOS 13 schimba lucrurile cu mult in bine pentru noi, iar cei de la Apple n-au vreo intentie sa schimbe ceva care sa readuca monitorizarea locatiilor in fundal.

This post was last modified on ian. 24, 2020, 5:17 PM 17:17

Disqus Comments Loading...