X

Nokia: SURPRIZA, va Lansa un Produs la care NU te Gandeai

Nokia pregateste o surpriza foarte mare pentru fanii din intreaga lume, compania finlandeza incercand sa revina in topul producatorilor de telefoane, acolo unde a fost pentru o lunga perioada de timp. In aceasta idee, cei de la Nokia vor sa intre in trend-ul telefoanelor pliabile, iar in 2020, sau inceput de 2021, vor sa aduca pe piata un asemenea model de telefon pentru a nu pierde “contactul” cu Samsung si Huawei, care au facut-o deja, dar si altii care o vor face.

Nokia pare sa fi pregatit deja conceptul telefonului sau pliabil, iar testarea acestuia ar urma sa aiba loc in urmatoarele luni, inainte de a se decide daca el va fi lansat pentru clienti, sau va mai fi rafinat. In momentul de fata nimeni nu stie cum anume urmeaza sa arate acest telefon pliabil al celor de la Nokia, informatia veinnd doar despre faptul ca un asemenea produs este in testare la companie in vederea lansarii, dar vom afla cu siguranta mai multe detalii despre el.

Nokia: SURPRIZA TOTALA, va Lansa un Produs la care NU te Gandeai

Nokia a incercat sa aduca o revolutie pe piata smartphone prin lansarea primului telefon cu 5 senzori de imagine in carcasa, dar n-a avut chiar succesul pe care l-a sperat cu acel model. Acum vrea sa aduca si un telefon pliabil in speranta ca aceasta se va dovedi a fi o alegere mai buna pentru a atrage mai multi clienti catre brand-ul Nokia, iar telefonul in sine ar putea fi mai bun decat ceea ce vedem in momentul de fata de la alti producatori.

“Telefoanele pliabile sunt viitorul designului smartphone-urilor, iar Moto Razr a arătat forma care trebuie respectată. Chiar și Samsung se gândește la fel, așa că nu este de mirare că Nokia Mobile este planificat și pentru a lansa telefonul pliabil. Nokia 2720 s-a arătat destul de popular, așa că nu m-ar mira să văd versiunea de smartphone pliabilă a lui 2720 sau poate telefonul Nokia Flip.”

Nokia a avut si are capacitatea de a inova, iar telefonul cu 5 senzori de imagine pentru camera este o dovada foarte clara in acest sens, problema sa fiind ca nu avea un design modern, in ton cu anul in care a fost lansat. Aceasta ar putea fi o problema si pentru telefonul pliabil, iar asta pentru ca daca el nu va avea design-ul modern asteptat de catre toata lumea, atunci nu va fi chiar atat de cautat precum se asteapta compania finlandeza.

Nokia inca nu a decis cand va ajunge telefonul pe piata, dar ar fi interesant sa-l vedem in 2020 scos in lupta cu telefoanele care sunt si vor fi lansate ed catre Samsung, Huawei, Xiaomi, sau poate chiar Oppo si Vivo.

This post was last modified on ian. 28, 2020, 7:37 AM 07:37

Disqus Comments Loading...