X

OnePlus 8 va avea o Functie Asteptata de MULT de catre Fani

OnePlus 8 va fi intr-un final lansat cu o functie pe care fanii o asteapta de cativa ani de zile, si pe care compania chinezeasca nu s-a prea grabit sa o implementeze, mai ales ca ea va creste pretul de vanzare al telefonului sau.

OnePlus 8 va avea in sfarsit incarcare wireless pentru clientii din intreaga lume, iar acest lucru a fost confirmat prin descoperirea faptului ca OnePlus face parte din organizatia care creeaza standardele pentru incarcare wireless.

OnePlus 8 a avut inca de acum cateva saptamani anuntat faptul ca ar urma sa fie lansat cu incarcare wireless, presedintele companiei a negat acest lucru, dar intrarea companiei in acea organizatie confirma ceea ce urmeaza sa se intample.

OnePlus 8 cu incarcare wireless ar include mult mai multe dintre functiile pe care telefoanele premium de la Apple, Huawei, Samsung le au, dar la un pret mult mai mic decat cel cerut de catre marii producatori pentru telefoanele lor.

OnePlus 8 urmeaza sa fie anuntat in perioada urmatoare de catre compania din China, iar toate specificatiile sale vor fi dezvaluite atunci, ele urmand a fi destul de similare cu cele ale modelelor de top pregatite de competitori.

This post was last modified on ian. 30, 2020, 9:05 PM 21:05

Disqus Comments Loading...