X

Telekom: Reactiile Clientilor la CRESTEREA SURPRIZA de Preturi

Telekom a surprins pe absolut toata lumea saptamana trecuta cu o crestere de preturi la care absolut nimeni nu se astepta dupa ce alte doua au fost facute de catre compania din Romania. Dupa a treia crestere de preturi pentru serviciile pe care Telekom le furnizeaza in Romania, reactiile clientilor sunt fix cele asteptate de oricine a aflat despre felul in care compania incearca sa se mentina profitabila in tara inainte de a-si vinde diviziile pe care le detine.

Telekom a avut o prima reactie a clientilor intr-un numar foarte mare de plangeri care au fost inregistrate de la acestia in urma cresterilor de preturi, iar acestea se aduna in cantitati tot mai mari in ultimele zile. Telekom a inceput sa primeasca tot mai multe plangeri pe retelele de socializare dupa ce a elimina posturile grupului Discovery din grila sa de canale TV, iar oamenii sunt de-a dreptul furiosi in legatura cu ceea ce se intampla in acest moment.

Telekom: Reactiile Clientilor la CRESTEREA SURPRIZA de Preturi

Telekom are o a doua reactie din partea clientilor in ceea ce priveste decizia acestora de a isi rezilia unilateral contractele, tot mai multi afirmand pe retelele de socializare ca au initiat aceasta procedura. Telekom le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a renunta unilateral la contractele pentru furnizarea serviciilor in urma acestei a treia cresteri de preturi pentru servicii, iar unii dintre ei profita de situatie pentru a face trecerea la un alt furnizor de servicii.

Telekom pare sa se fi miscat surprinzator de rapid in unele cazuri, anumiti clienti raportand faptul ca au avut servicile intrerupte foarte rapid dupa initierea procesului, chiar fara a li se confirma ca acea cerere a fost primita. Telekom nu prea are ce sa faca in fata cererilor clientilor de a li se intrerupe contractul cu compania, iar asta pentru ca altfel ANPC poate interveni si poate bloca aceasta crestere de preturi, avand optunea de a aplica si amenzi.

Telekom si-ar putea linisti clientii prin readucerea posturilor celor de la Discovery in grila sa de canale, dar din pacate nu prea reuseste sa faca acest lucru, negocierile parand sa fie intr-un impas.

This post was last modified on ian. 31, 2020, 8:53 PM 20:53

Disqus Comments Loading...