X

PlayStation 5: Iata CAND va fi LANSATA Noua Consola a Sony

PlayStation 5 este urmatoarea mare consola asteptata de catre fanii Sony din intreaga lume, iar contrar asteptarilor multora, se pare ca lansarea nu e chiar atat de aproape precum ne imaginam, ci din contra, urmeaza sa fie mai tarziu.

PlayStation 5 a avut anuntat evenimentul de lansare pentru maine, sau saptamana viitoare, dar e clar ca ambele informatii sunt false, iar noi detalii aparute astazi dau de inteles ca evenimentul va avea loc abia in luna martie.

PlayStation 5 ar putea avea precomenzile deschise pe data de 5 martie, deci e posibil ca evenimentul de prezentare sa aiba loc in fix aceeasi zi, dar e la fel de posibil ca el sa fie organizat in ziua de 2, care e la inceputul saptamanii.

PlayStation 5 a avut anuntat un pret de vanzare de 499 de dolari in SUA in momentul in care va fi pusa in vanzare, iar daca aceasta informatie este 100% adevarata, atunci este de asteptat ca preturile de vanzare din Europa sa fie similare, dar in euro.

PlayStation 5 este asteptata de catre foarte multa lume, iar in baza celor pe care le-am aflat pana acum, se pare ca evenimentul de lansare va avea loc in martie, ar vanzarile in magazine ar putea incepe abia undeva prin noiembrie, deci la mult timp distanta.

This post was last modified on feb. 4, 2020, 6:32 PM 18:32

Disqus Comments Loading...