X

Netflix: Abonatii SURPRINSI de Vestea GROZAVA din Februarie

Netflix este o companie care are in mod constant surprize pregatite pentru abonatii care platesc lunar banii ceruti de catre platforma pentru a vedea filmele si serialele pe care aceasta le are disponibile. Una dintre aceste surprize, si e destul de mare, a fost descoperita pentru scurt timp in centrul media de filme care urmeaza sa fie lansate de catre Netflix, si vorbim despre un serial bazat pe celebra serie Resident Evil, una foarte populara in toata lumea.

Netflix a publicat in mod surprinzator, pentru o scurta perioada de timp o descriere pentru viitorul sau serial in centrul media cu viitoarele lansari, iar asa Resident Evil are in sfarsit parte de confirmarea asteptata de fani. Cei de la Netflix ar fi in pregatire pentru lansarea acestui serial inca din cursul anului trecut, insa se pare ca abia acum au reusit sa ajunga la un acord pentru productia serialului Resident Evil, desi nu se stie clar ce actori vor aparea in el.

Netflix: Abonatii SURPRINSI de Vestea GROZAVA din Februarie

Netflix probabil sper ca Resident Evil sa atraga un set de fani la fel de mare precum cel pe care l-a atras The Witcher, iar asta deoarece jocul a fost foarte popular, la fel ca si seria de filme lansate in trecut. N-ar fi exclus ca in serialul Resident Evil sa o revedem pe Milla Jovovich in rol principal, dar e posibil ca Netflix sa vrea sa faca serialul si cu alti actori, poate chiar ceva mai tineri, deci ramane de vazut ce va mai aparea de acum incolo in legatura cu el.

Netflix a pregatit mai mult ca sigur o investitie serioasa in Resident Evil, iar asta pentru ca exista multi fani ai seriei, dar si pentru ca un serial de acest gen nu e chiar atat de ieftin de produs. Din moment ce Netflix inca nu a confirmat faptul ca va lansa Resident Evil in cadrul platformei sale, e destul de clar ca aparitia inca este destul de departe, iar daca anuntul va veni tarziu in 2020, atunci am putea astepta chiar pana in 2021 pana cand sa o vedem.

Netflix produce un numar foarte mare de seriale interesante pentru fanii sai din intreaga lume, iar Resident Evil este ceva care va fi urmarit, cel mai probabil, de destul de multa lume.

This post was last modified on feb. 9, 2020, 5:15 PM 17:15

Disqus Comments Loading...