X

GTA 6: Anuntul Rockstar Games privind Lansarea Noului Joc

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de catre gamerii din intreaga lume, iar asta pentru ca au trecut deja mai bine de 5 ani de cand GTA 5 a fost lansat si n-am vazut nimic nou de la Rockstar Games pentru celebra lor franciza.

GTA 6 a avut de-a lungul anilor diverse teasere aparute multumita celor care lucreaza la el, insa nimic nu a fost anuntat cu privire la lansare, iar acum compania spune ca vom mai avea destul de mult de asteptat pana cand acest lucru se va intampla.

GTA 6 nu va fi lansat prea curand, cei de la Rockstar Games anuntand in cadrul celei mai recente conferinte pentru prezentarea rezultatelor financiare ca au foarte multe jocuri extrem de interesante pregatite pentru clienti, dar asta in decursul catorva ani.

GTA 6 este dezvoltat de catre Rockstar Games, compania detinuta de catre Take Two Interactive, iar presedintele celeia din urma a afirmat ca, din pacate, obiectivele stabilite de catre conducere nu pot fi intotdeauna indeplinite asa cum se asteapta fanii.

“Acestea fiind spuse, nu am reușit întotdeauna să ne atingem obiectivul de a avea un program puternic de lansare în fiecare an, chiar și în trecutul recent. Având în vedere că suntem o companie care depinde de echipele noastre creative pentru a face cât mai aproape de produse perfecte, trebuie să fim dispuși să trăim cu încărcăturile livrărilor de produse. Și asta înseamnă că, uneori, nu vom avea ani de prim rang. Dar chiar și în acei ani de prim rang, am reușit să oferim rezultate financiare foarte bune.”

GTA 6 este, deci, inca in proces de dezvoltare, si foarte asteptat, dar nu se stie foarte clar cam cand ar putea fi lansat, deci toti cei care isi doreau sa il vada disponibil foarte curand, vor mai avea destul de mult de asteptat pana cand el si-ar putea face in mod oficial aparitia.

This post was last modified on feb. 10, 2020, 5:22 PM 17:22

Disqus Comments Loading...