X

iOS 13.4: Functia SPECIALA a Apple pentru Telefoanele iPhone

iOS 13.4 va veni cu o functie speciala in telefoanele iPhone, compania Apple oferind indicii tot mai clare ca intentioneaza sa le ofere clientilor ceva ce nu credeau ca pot avea, dar care se va dovedi a fi extrem de interesant de utilizat.

iOS 13.4 are noi indicii care sugereaza ca iPhone va putea fi folosit ca si cheie pentru masina, atat pentru acces in autovehicul, cat si pentru pornire acestuia, iar versiunea beta de ieri confirma si ca aceasta cheie virtuala va putea fi trimisa catre altii prin iMessage.

iOS 13.4 dezvaluie ca de pe iPhone vom putea trimite in conversatii individuale cheile pentru a accesa o masina, si a o porni, ele urmand a avea o valabilitate limitata in timp, perioada in care persoana care o primeste va putea folosi masina fara probleme.

iOS 13.4 va permite atat folosirea iPhone, cat si a Apple Watch, pentru acces in masina si pornirea ei, daca acea masina foloseste sisteme Keyless Entry si Keyless Go bazate pe NFC, iar cheile virtuale pot fi oferite atat in format temporar, cat si permanent catre alte persoane.

“CarKey nu este disponibil în conversațiile de grup. Puteți trimite CarKey în conversații cu o persoană. [Proprietarul vehiculului] v-a invitat să folosiți [Modelul vehiculului] cu acces de deblocare și conducere. Acest lucru vă permite să folosiți ‌iPhone‌ și ‌Apple Watch‌ pentru a debloca / bloca mașina, porniți motorul și conduceți.”

iOS 13.4 va permite folosirea acestei chei virtuale doar impreuna cu Face ID, iar Apple va colabora cu producatorii de masini pentru a oferi sistemul, deci doar unele modele noi il vor avea, poate ca optiune separata ce va trebui cumparata, deci nu va bucurati prea mult inca.

This post was last modified on feb. 20, 2020, 9:59 AM 09:59

Disqus Comments Loading...