X

Samsung: Schimbare IMPORTANTA Impusa pe Toate Telefoanele

Samsung a luat o decizie foarte importanta care impune o schimbare de ultima ora pentru toate telefoanele sale din intreaga lume, dar nu neaparat pentru toti cei care le folosesc in viata de zi cu zi. Incepand de acum, oricine vrea sa foloseasca aplicatia Samsung Account a companiei Samsung, si are cea mai recenta versiune, trebuie sa foloseasca sistemul de autentificare in 2 pasi pentru a-si accesa contul, aceasta fiind modificarea impusa de catre coreeni.

Samsung impune aceasta schimbare foarte importanta dupa ce luna trecuta o problema de securitate a dus la dezvaluirea datelor personale a 150 de clienti, printre date numarandu-se numere de telefon, adrese, etc. Pentru ca problema este una grava, Samsung a decis sa nu se mai joace cu securitatea clientilor sai, astfel ca impune ca toata lumea sa aiba sistemul de autentificare in 2 pasi activat in mod obligatoriu pentru aplicatia sa, daca vrea sa-si acceseze contul.

Samsung: Schimbare IMPORTANTA Impusa pe Toate Telefoanele

Samsung nu delogheaza oamenii din conturi pentru a-i forta sa isi activeze acest sistem suplimentar de securitate, desi n-ar fi fost o idee chiar atat de rea daca ar fi facut si asta. In schimb, Samsung le va impune oamenilor sa foloseasca noua metoda dupa urmatoarea activare, un numar de telefon fiind necesar pentru ca sistemul sa functioneze, pana acum el fiind oferit ca unul optionale pentru cei care foloseau aplicatia Samsung Account in telefoanele lor.

Samsung impune aceasta modificare pentru toate telefoanele sale, insa nu toti utilizatorii sunt afectati, iar asta pentru ca nu toti utilizeaza aceasta aplicatie a companiei coreene. Cei care n-au nevoie de aplicatia Samsung Account nu vor fi afectati in vreun fel, pana cand vor avea nevoie de ea, deci daca nu o folositi in Romania, atunci deocamdata nu veti avea parte de vreo schimbare pentru telefoane, si asta pentru ca modificarea nu e impusa altundeva.

Samsung ia o masura destul de stricta pentru telefoanele folosite de catre clientii sai, insa ea este si una foarte buna, pentru ca securitatea conteaza extrem de mult pentru toti clientii.

This post was last modified on mart. 6, 2020, 6:28 PM 18:28

Disqus Comments Loading...