X

Apple isi Lasa Angajatii sa Lucreze de Acasa din cauza Coronavirus

Apple este cea mai recenta companie din Silicon Valley care a decis sa le permita angajatilor sai sa lucreze de acasa din cauza amenintarii tot mai mare reprezentate de Coronavirus in SUA, Facebook, Google, Twitter anuntand masuri similare zilele trecute.

Apple face aceasta recomandare pentru toti angajatii care pot sa munceasca de acasa, iar asta pentru ca exista unii angajati care trebuie sa fie fizic la birourile sale pentru a-si indeplini activitatea zilnica, deci nu toti se pot bucura de acest beneficiu.

Recomandarea celor de la Apple vine si dupa ce autoritatile le-au cerut marilor companii sa le permita angajatilor sa isi lase angajatii sa lucreze de acasa pentru a impiedica extinderea Coronavirus in randul americanilor, iar cele mai mari au respectat recomandarile.

Google a mers atat de departe incat sa anuleze si autobuzele care ii aduceau pe angajatii sai la birouri, deci acestia nu mai au nici transport gratuit, implicit niciun motiv sa vina la serviciu, dar Apple inca nu a ajuns sa ia masuri de acest gen pentru angajatii sai.

Apple ar putea lua decizia de a anula si WWDC 2020, chiar daca evenimentul ar urma sa aiba loc in luna iunie, dar cum biletele se pun in vanzare in aprilie, mai este timp pentru a vedea cum evolueaza situatia privind Coronavirus, desi sunt sanse mici ca ea sa evolueze spre bine pana la final de luna.

This post was last modified on mart. 7, 2020, 9:30 AM 09:30

Disqus Comments Loading...