X

Netflix: Toti Abonatii ULUITI de Anuntul Oficial de Astazi

Netflix si-a uluit abonatii din lumea intreaga cu un anunt care vine ca o surpriza totala pentru extrem de multa lume in conditiile in care mai nimeni nu credea ca asa ceva se va intampla acum. Pe 31 martie, adica ieri, s-au implinit 21 de ani din momentul in care primul film din seria Netflix a fost lansat in cinematografe, iar compania a vrut sa marcheze momentul cu lansarea seriei de filme inclusiv in platforma sa pentru toti abonatii.

Netflix are trilogia Matrix disponibila de ieri pentru toti abonatii care abia asteptau sa o vada, iar in aceasta perioada cand toata lumea sta in casa, ea va fi cu siguranta ceva ce merita revazut. Netflix nu a licentiat pana acum seria Matrix probabil pentru ca ar fi trebuit sa plateasca prea mult pentru ea, insa lucrurile s-aus chimbat, astfel ca pe langa miile de filme si seriale care sunt disponibile in platforma deja, iata ca vine inclusiv aceasta trilogie.

Netflix: Toti Abonatii ULUITI de Anuntul Oficial de Astazi

Netflix stie foarte bine cat de mare a fost succesul seriei Matrix in lumea intreaga din momentul lansarii si pana acum, iar decizia de a include filmele in biblioteca sa de continut este ceva ce trebuie laudat. Desi cei de la Netflix separa continutul pe care il afiseaza in diverse zone de pe glob, in cazul trilogiei Matrix, toata lumea ar trebui sa aiba acces la filme, indiferent din ce colt al lumii urmareste productiile care sunt puse la dispozitie pentru vizualizare.

Netflix anuntase ca in ciuda faptului ca are unele productii oprite din cauza Coronavirus, inca mai are ce sa lanseze pentru abonatii sai din lumea intreaga, si nu a glumit deloc cand a spus acest lucru. Includerea Matrix printre filmele care sunt disponibile in cadrul Netflix este un anunt foarte important pentru companie in lupta cu serviciile concurente, si e posibil ca asta s-ai mai aduca niste abonati in aceasta perioada in care multa lume sta acasa.

Netflix va mai face si multe alte lansari de filme si seriale in luna aprilie, astfel ca ramane doar sa vedem ce surprize a mai pregatit pentru noi in cursul urmatoarelor saptamani.

This post was last modified on apr. 1, 2020, 7:21 AM 07:21

Disqus Comments Loading...