X

WhatsApp: Vestea GROZAVA pentru Noua Functie foarte Speciala

WhatsApp a avut saptamana aceasta anuntata o noua functie speciala pe care o asteptam de foarte multa vreme in telefoanele noastre, ea fiind destul de aproape de lansare, iar acum aflam ceva nou. V-am spus zilele trecute ca WhatsApp urmeaza sa lanseze o noua functie care va permite logarea aceluiasi cont pe mai multe dispozitive, indiferent daca e vorba despre calculatoare, telefoane, sau tablete, ceva ce acum este imposibil.

WhatsApp va avea aceasta functie lansata pentru ca era nevoie de ceva care sa ne ofere posibilitatea de a folosi acelasi cont pe mai multe dispozitive, si se pare ca e facuta diferit fata de WhatsApp Web. Daca folositi acum WhatsApp Web, atunci stiti ca sistemul functioneaza doar daca dispozitivul de pe care ati autorizat logarea in versiunea web este pornit si are o conexiune de internet activa in momentul in care doriti sa folositi sistemul.

WhatsApp: Vestea GROZAVA pentru Noua Functie foarte Speciala

WhatsApp urmeaza sa aiba aceasta obligativitate eliminata incepand cu noua functie, astfel ca nu conteaza daca avem, sau nu, internet activ pe dispozitivul principal, sau daca el este pornit, sau nu. Se pare ca vom putea folosi sistemul fara probleme indiferent de conditiile care exista acum pentru WhatsApp si sistemul WhatsApp Web, iar aceasta este o schimbare de care ne vom putea bucura cu totii pentru ca folosirea pe multiple dispozitive devine mai simpla.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la acest sistem, noi dovezi ale existentei sale exista in interfata aplicatiei oferite in versiune beta pentru testare, dar nimeni nu poate folosi deocamdata acest sistem. In momentul in care cei de la WhatsApp vor permite testarea acestui sistem in versiune beta, vom afla exact cum ar urma sa fie el oferit, dar e improbabil ca diferente foarte mari pentru autorizarea dispozitivelor sa existe fata de actualul sistem folosit pentru WhatsApp Web.

WhatsApp pregateste lansarea acestui sistem, el urmand a fi oferit imediat ce va fi 100% pregatit, iar asta s-ar putea intampla in cateva saptamani, sau poate chiar cateva luni.

This post was last modified on apr. 2, 2020, 8:09 PM 20:09

Disqus Comments Loading...