X

Orange: Clientii Rasfatati, Anuntul NEASTEPTAT pentru Romani

Orange isi rasfata clientii din Romania in aceasta perioada grea pentru foarte multa lume, iar asta dupa ce a anuntat deja o gama variata de gratuitati in martie si aprilie, acum vedem si o alta surpriza. Mai exact, cei de la Orange au anuntat ca le ofera clientilor de cartele prepay din Romania 10% inapoi in momentul in care decid sa reincarce o cartela preplatita, iar in aceasta pagina puteti face asta, si gasiti toate informatiile necesare de la companie.

Orange are aceasta oferta speciala in perioada in care Romania inca se mai afla in stare de urgenta, insa nu pana la finalul sau, ci doar pana in data de 28 aprilie, dupa aceea promotia terminandu-se. Multe dintre ofertele pe care cei de la Orange le-au anuntat pentru clientii din tara au avut o perioada limitata de valabilitate, asa ca nu e surprinzator ca inclusiv aceasta pentru credit oferit inapoi pentru inrecarcari este oferita pentru o perioada limitata de timp.

Orange: Clientii Rasfatati, Anuntul NEASTEPTAT pentru Romani

Orange permite folosirea creditului primit de catre clienti pentru a face internet, apeluri, mesaje, sau reactivarea unor optiuni, dupa cum specifica in aceasta pagina compania. Desigur ca el trebuie completat cu alte sume de bani pentru ca oamenii sa poata beneficia de utilizarea sa in momentul in care au nevoie, insa Orange nu pare sa aiba chiar atat de multe limitari in ceea ce priveste folosirea acestor beneficii existente pentru clientii din tara.

“Reincarca din My Orange pana pe 28 aprilie 2020 cu credit sau cu o optiune de minimum 5 euro credit, iar numarul PrePay reincarcat primeste inapoi 10% din valoarea reincarcata, sub forma de euro credit. Creditul acordat poate fi folosit pentru trafic de net national, apeluri, mesaje scrise sau pentru activare de optiuni si este valabil 90 zile.”

Orange adauga aceasta oferta celei prin care le ofera clientilor din Romania nu mai putin de 50 GB de trafic de internet gratuit pentru o perioada de 30 de zile, aceasta oferta fiind fara limite. Partea buna aici este ca oricine poate profita de ea pana la finalul acestei luni, indiferent ce fel de client Orange este, si ar fi grozav daca operatorul ar mai extinde oferta pentru inca o luna, avand in vedere ca maine va fi adoptata o noua extindere a situatiei de urgenta.

Orange nu are doar aceste beneficii pentru clientii din Romania, ci si altele pe partea de televiziune, si nu numai, deci vorbim despre surprize care ajung la toti romanii.

This post was last modified on apr. 13, 2020, 5:20 PM 17:20

Disqus Comments Loading...