X

Vodafone: SURPRIZA de Paste, ce Ofera GRATUIT pentru Clienti

Vodafone intampina Pastele cu o noua surpriza pentru clientii din Romania, stiind ca in aceasta perioada acestia au nevoie de vesti bune, asa ca a facut un anunt care sigur ii va bucura pe multi dintre ei. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a vedea documentarele celor de la History care se numesc Viata lui Iisus, Ultimul Papa, si Codul Ascuns din Biblie, toate potrivite pentru Paste.

Vodafone anunta ca aceasta gratuitate este disponibila doar pentru fostii clienti ai UPC care au intrat in retea, dar si cei care a contractat abonamente de televiziune de la companie. Este de altfel si normal ca doar pentru aceste persoane sa fie disponibila gratuitatea pe care a anuntat-o Vodafone pentru paste, ea fiind valabila in perioada 10 – 26 aprilie, cam la fel cu celelalte gratuitati similare pe care operatorul le-a anuntat pana acum.

Vodafone: SURPRIZA de Paste, ce Ofera GRATUIT pentru Clienti

Vodafone a oferit in toata pandemia de Coronavirus foarte multe gratuitati pentru clientii sai din Romania, fie ca a fost vorba despre cei care au abonamente de televiziune, sau despre cei cu alte servicii. Vodafone a oferit mai multe filme si documentare pana in momentul de fata fara plata pentru clienti in ideea de a le oferi motive sa ramana in case si sa nu iasa afara, iar dupa cum se prezinta lucrurile, gratuitatile vor mai veni, si de la alti operatori.

“Împreună putem străbate secole de istorie creștină urmărind documentarele History despre Viața lui Isus, Ultimul Papă și Codul Ascuns din Biblie. Acestea iți sunt oferite cadou în Vodafone TV, în perioada 10 – 26 aprilie. De Paște #StămAcasă #MereuÎmpreună. Descarcă aplicația Vodafone TV și loghează-te cu datele din contul tău MyVodafone.”

Vodafone le permite clientilor sa vada aceste documentare, impreuna cu restul continutului pe care l-a mai oferit gratuit, prin aplicatia Vodafone TV, in care clientii se pot loga cu datele lor din MyVodafone. Desigur ca acolo vor mai gasi si alte beneficii pe care Vodafone le-a inclus in abonamentele lor in momentul in care acestea au fost contractate, insa e bine ca se ofera tot mai multe beneficii pentru cei care trebuie sa ramana in casa in aceasa perioada.

Vodafone mai mai oferi, cel mai probabil, alte surprize chiar si dupa Paste, insa ramane de vazut exact ce anume a mai pregatit operatorul chiar si dupa Paste, deoarece starea de urgenta si izolarea vor continua.

This post was last modified on apr. 13, 2020, 12:22 PM 12:22

Disqus Comments Loading...