X

DIGI Romania: Serviciul GRATUIT Oferit in Pandemia COVID-19

DIGI Romania are un serviciu gratuit pe care il ofera de ceva vreme pentru clientii sai din Romania, iar in pandemia COVID-19 acesta nu a fost oprit, si s-ar putea dovedi a fi util pentru unii dintre romani. Vorbim despre ceva ce DIGI Romania ofera in mod gratuit pentru toata lumea, nu doar pentru clientii sai din toata tara, mai exact un serviciu care permite de pe website-ul sau vizualizarea de camere web live din multe zone din tara, ele fiind amplasate in general in centrul oraselor.

DIGI Romania are cateva zeci de camere web live listate in momentul de fata pe website-ul sau, iar cu ajutorul lor puteti sa vedeti ce se intampla in multe zone din tara in plina pandemie de Coronavirus. Fie ca va e dor de orasul in care v-ati nascut, fie ca vreti sa vedeti ce se intampla in orasul in care locuiti, daca stati in casa pentru a va proteja, DIGI Romania are in continuare camerele live disponibile, si puteti vedea cum se desfasoara viata in anumite locatii din Romania.

DIGI Romania: Serviciul GRATUIT Oferit in Pandemia COVID-19

DIGI Romania ofera serviciul de camere live de foarte multa vreme, dar in aceasta perioada el poate fi util pentru a vedea si cum respecta, sau nu, lumea ordonantele militare date de catre autoritati. Puteti vedea cu aceste camere web live daca exist aglomeratie in zona in care acestea sunt amplasate, cei de la DIGI Romania punandu-le la inaltime destul de mare, astfel ca ele acopera o zona destul de vasta din locatia in care sunt amplasate.

DIGI Romania are camere inclusiv in unele statiuni montane, sau in unele zone de grania din tara noastra, astfel ca poate fi interesant sa urmariti ceea ce se intampla acolo. Dupa cum v-am spus de la bun inceput, aceste camere web afiseaza imagini in timp real, cei de la DIGI Romania incercand sa ajute oamenii sa vada, cand au nevoie, ceea ce se intampla in zeci de puncte din tara noastra, iar teoretic toate camerele ar trebui sa fie active.

DIGI Romania ar putea avea si unele camere inactive, dar daca ele nu merg la un anumit moment, le puteti reincerca pentru a vedea daca sunt transmise imagini in direct din respectiva zona.

This post was last modified on apr. 23, 2020, 9:31 PM 21:31

Disqus Comments Loading...