X

HBO Go: SURPRIZA pentru Abonatii Romani Inainte de Weekend

HBO Go are o surpriza foarte buna pentru abonatii romani inainte de acest weekend, iar vestile vin cum nu se poate mai binepentru cei care vor sa se protejeze in aceasta perioada. Mai exact, cei de la HBO Go au anuntat lansarea in Romania a inca doua noi creatii pe care unii dintre abonati le asteptau de ceva vreme, si daca va numarati printre ei, atunci aveti ocazia chiar acum sa vedeti exact ceea ce va doreati sa avem in platforma de streaming.

HBO Go a anuntat in primul rand ca a lansat seria de filme Thor in cadrul platformei sale, aceasta fiind extrem de populara in intreaga lume, iar acum oricine o poate vedea si in Romania. Seria de filme Thor se alatura celei Iron Man, dar si celei Avengers, luna aceasta HBO Go aducand continutul Marvel pentru abonatii din Romania ca o surpriza speciala pentru a-i ajuta sa isi ocupe cu mai mult spor timpul liber pe care l-au avut si il vor avea in fiecare zi.

HBO Go: SURPRIZA pentru Abonatii Romani Inainte de Weekend

HBO Go nu s-a rezumat doar la atat, iar asta pentru ca tot de astazi este disponibil inclusiv primul episod al serialului Penny Dreadful: City of Angels, o creatie originala a celor de la HBO. In acest caz vorbim despre un singur episod care a fost lansat pentru HBO Go de catre platforma, insa desigur ca altele urmeaza sa fie disponibile in fiecare saptamana urmatoare, cate unul in fiacere dintre ele, asa ca veti avea suficient timp pentru a urmari indeaproape povestea.

“Când o crimă macabră șochează orașul Los Angeles în 1938, detectivul Tiago Vega și partenerul lui sunt prinși într-o poveste epică ce reflectă istoria bogată a orașului. Urmărește “Penny Dreadful: City of Angels”. Thor este singurul care-i poate salva pe locuitorii de pe Asgard. Urmărește-i aventurile acum.”

HBO Go este o platforma extrem de populara in Romania, iar in fiecare saptamana se cam fac lansari noi, fie ca este vorba despre filme, sau despre seriale, fie ca sunt originale, sau licentiate. HBO Go incearca sa ofere cat mai mult continut pentru clientii din Romania, iar asta este perfect normal in conditiile in care Netflix lanseaza zeci de filme, seriale, documentare in fiecare saptamana, iar aceasta platforma concurenta nu prea face asta.

HBO Go este disponibil de la mai toti operatorii de telecomunicatii din Romania, sau separat in propriul website, avand si o perioada de 7 zile in care platforma poate fi incercata gratuit.

This post was last modified on apr. 24, 2020, 7:36 PM 19:36

Disqus Comments Loading...