X

Samsung GALAXY Note 20: SCHIMBAREA pe care NIMENI n-o Credea

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa vina cu o schimbare la care nimeni nu s-a gandit ca ar putea fi posibila pentru acest nou model de telefon, ceva ce vine ca o surpriza foarte mare, dar una foarte importanta. Mai exact, conform celor mai recente informatii in legatura cu Samsung GALAXY Note 20 sugereaza faptul ca noul model de telefon urmeaza sa aba eliminat senzorul ToF din ansamblul camerei, ceva ce nimeni nu credea ca s-ar putea intampla.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza practic sa vina fara acest senzor de magine, iar asta pentru ca Samsung ar fi descoperit ca el nu prea este folosit de catre oameni in telefoanele lor. Cei de la Samsung au observat acest comportament in multiple modele de telefoane premium lansate in ultimii ani de zile, iar cu seria Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa il elimine probabil pentru a ii face loc altuia care sa fie chiar mai util decat cel ToF de acum.

Samsung GALAXY Note 20: SCHIMBAREA pe care NIMENI n-o Credea

Samsung GALAXY Note 20 nu va avea un senzor LiDAR, asa cum vom vedea in noile modele de telefoane de la compania Apple, iar asta pentru ca acea tehnologie este cam exclusiva pentru americani. E totusi interesanta aceasta informatie privind renuntarea la senzor ToF in Samsung GALAXY Note 20 din moment ce inclusiv Apple a decis sa nu foloseasca aceasta tehnologie pentru noile sale modele de telefoane din seria iPhone 12, deci e posibil ca “vremea” lor sa fi trecut.

“Samsung Electronics are în vedere scoaterea senzorului pentru timp de zbor (ToF) din Galaxy Note 20 (nume tentativ), care va fi lansat în a doua jumătate. Inițial, plănuia să extindă introducerea senzorilor ToF la toate grupurile de produse, inclusiv în flagrant, dar se datorează faptului că utilizarea sa este extrem de scăzută.”

Samsung GALAXY Note 20 va putea oferi acelasi efect de adancime pentru poze si clipuri video inclusiv fara senzorul de imagine ToF, acesta fiind initial folosit in telefoane tocmai pentru a imbunatati acest efect. Din pacate, existenta, sau lipsa, sa dintr-un telefon nu are un impact dramatic asupra calitatii efectului de adancime pentru pozele facute cu telefoanele mobile, asa ca in Samsung GALAXY Note 20 el ar putea fi eliminat si inlocuit cu altul, sau doar eliminat.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie lansat in luna august a acestui an, in urma unei prezentari care va avea loc tot atunci, deci ramane sa vedem ce va fi prezentat in mod oficial.

This post was last modified on apr. 25, 2020, 4:31 PM 16:31

Disqus Comments Loading...