X

GTA 6: Schimbarile URIASE ce-ar fi Inspirate de la Fortnite

GTA 6 urmeaza sa aiba parte de schimbari extrem de mari in versiunea noua care va fi lansata in cursul anului 2021, iar acum aflam despre ceva ce nu credeau fanii ca ar putea fi facut vreodata, dar ceva ce ar bucura extrem de multa lume, in final.

GTA 6 are acum lansat un zvon care sugereaza faptul ca ar putea prelua din Fortnite una dintre cele mai importante noutati aduse de catre acest joc, mai exact, expansiunea lumii virtuale cu lansari de patch-uri care sa adauge nu doar locatii noi, ci si foarte multe obiecte noi.

GTA 6 ar putea avea parte de expansiuni uriase ale lumii, sau chiar o regandire totala a locatiilor multumita unei strategii similare cu cea folosita in Fortnite, acolo unde se intampla evenimente uriase, care schimba total lumile, ceva ce in GTA 5 Online nu vedem.

GTA 6 ar putea avea parte deasemenea si de multe evenimente foarte atractive facute de catre Rockstar Games pentru jucatorii sai, asa cum se intampla in cadrul Fortnite, iar asta ar fi o surpriza si mai mare de care si mai multa lume s-ar bucura cu siguranta.

GTA 6 ar putea extinde extrem de mult experienta de joc de care beneficiaza jucatorii din intreaga lume in momentul de fata daca ar avea aceste schimbari foarte mari implementate, insa deocamdata nimic nu e 100% sigur pentru ca Rockstar Games inca refuza sa dezvaluie noutati.

This post was last modified on apr. 26, 2020, 10:12 AM 10:12

Disqus Comments Loading...