X

Telekom: Anuntul IMPORTANT ce a UIMIT Clientii din Romania

Telekom face un anunt foarte important prin website-ul sau, si isi notifica toti clientii in legatura cu ceva ce multi nu stiau ca pot primi de la operatorul de telecomunicatii fara sa faca ceva special. Vorbim despre o serie de premii neasteptat de bune pe care cei de la Telekom le ofera pentru clientii sai din Romania in momentul in care acestia folosesc aplicatia sa My Account pentru ceva ce ar trebui sa le intre in obisnuita si sa faca oricum in fiecare luna.

Telekom le spune clientilor din Romania ca daca folosesc aplicatia My Account pentru a plati facturi, a face reincarcari, si nu numai, pot castiga o serie de premii foarte bune care nu sunt oferite in mod obisnuit. In topul atentiei este un telefon Samsung GALAXY S20 pe care cei de la Telekom il ofera pentru clientii care folosesc aplicatia My Account, in telefoanele lor, si vorbim despre un telefon foarte scump si foarte bun pe care oricine s-ar bucura sa il primeasca gratuit.

Telekom: Anuntul IMPORTANT ce a UIMIT Clientii din Romania

Telekom ofera deasemenea pentru clientii care folosesc aplicatia My Account si un Smart TV 4K de la Phillips, un aspirator robot de la compania Samsung fiind deasemenea in lista de premii. In partea cealalta a listei de premii oferite de catre Telekom este un smartwatch Samsung, 10 perechi de casti Bluetooth de la Phillips, dar si 55 de vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare, deci exista suficiente motive pentru a folosi aplicatia in viata de zi cu zi pentru orice.

Telekom incearca sa invete oamenii cu aplicatia My Account pe care o ofera de ceva vreme, iar in perioada pandemiei de Coronavirus a promovat-o constant in randul clientilor sai. Aceasta este utila pentru cei care nu vor sa mai mearga la un magazin Telekom pentru ceva, iar premiile sunt un bonus foarte bun pentru cei care nu erau foarte convinsi sa o foloseasca de la bun inceput, deci vestile bune vin pentru toata lumea multumita aplicatiei.

Telekom isi distribuie aplicatia prin App Store si Google Play Store, astfel ca o puteti descarca de oriunde doriti pentru a profita de oferta care este disponibila in momentul de fata.

This post was last modified on mai 3, 2020, 10:52 AM 10:52

Disqus Comments Loading...