X

Facebook: Toata Lumea UIMITA de Ceea ce se Vinde in Retea

Facebook a lansat cu nu foarte mult timp in urma ceva ce avea menirea de a i ajuta pe oameni sa isi vanda mai repede produsepe pe care le aveau prin case, ca un concurent pentru eBay, sau platforme similare cu cele pe care OLX o are in tara noastra.

Facebook a devenit totusi locatie in care se vinde orice, inclusiv diverse parti de pangolini, da ati citit bine, un animal aflat pe cale de disparitie, foarte rar, care este vandut prin reteaua de socializate in diverse parti din din Asia de catre utilizatori fara sa-i opreasca cineva.

Facebook interzice, in mod teoretic vanzarea de animale vii, animale care sunt pe cale de disparitie, sau parti ale acestora, insa e destul de clar ca aceasta regula nu este respectata de catre americani, si diverse animale de acest gen sunt in continuare vandute.

Facebook ar trebui in mod teoretic sa stearga toate anunturile de acest gen din platforma sa, insa pentru ca exista foarte multa cautare pentru ele, ea refuza sa faca altceva decat sa le mentina, chiar daca asta inseamina ca isi incalca propriile reguli..

Facebook nu e la prima problema de acest gen, compania incalcandu-si in mod frecvente regulile mpuse pentru propria retea de socializazare, dar lumea ramane totusi uimita cand apar cazuri de acest gen, grave prin felul in care se incalca prevederile.

This post was last modified on mai 7, 2020, 10:02 PM 22:02

Disqus Comments Loading...