X

WhatsApp: Functia GROZAVA care i-ar Bucura pe Multi Romani

WhatsApp va lansa foarte curand un sistem pe care foarte multa lume il asteapta de foarte multa vreme, si care ar fi extrem de util pentru si mai multe persoane, inclusiv in Romania. Vorbesc despre un sistem care se numeste WhatsApp Pay, acesta fiind creat de catre cei de la WhatsApp special pentru a le permite oamenilor sa-si transfere bani intre ei fara sa se complice cu coduri IBAN, tranzactii prin aplicatii bancare, sau alte lucruri similare.

WhatsApp a implementat acest sistem initial pentru utilizatorii din India, una dintre cele mai mari piete pentru aplicatia de mesagerie, insa il va extinde la nivel global dupa ce va termina testele de acolo. WhatsApp se asteapta ca testele sa fie un succes, indienii iubind aplicatia, iar dupa ce va finaliza pregatirea, va lansa WhatsApp Pay pentru 400 de milioane de utilizatori din tara, apoi va incerca sa extinda sistemul la nivel global pentru si mai multe tari.

WhatsApp: Functia GROZAVA care i-ar Bucura pe Multi Romani

WhatsApp este una dintre cele mai populare platforme de mesagerie din Romania, poate chiar mai populara decat Facebook Messenger, iar un sistem ca WhatsApp Pay ar fi extrem de util pentru noi. Ganditi-va ca nu ar mai trebui sa ii dat cuiva codul IBAN pentru a va trimite bani, sau ca voi nu ati mai avea nevoie de asta, ci ati face direct transferul prin WhatsApp, indiferent despre ce ar f vorba, iar cu aplicatia ati putea face inclusiv plati online.

WhatsApp a gandit sistemul destul de complex pentru toata lumea, si e posibil ca in viitor el sa permita inclusiv platile mobile la POS-uri, ceea ce acum ofera doar unele banci din tara noastra. Marele avantaj al unui sistem ca WhatsApp Pay este ca ar include automat posibilitatea de a adauga carduri de la multe banci, ar interconecta rapid oamenii, si ar oferi ceva ce inca nu avem in tara noastra disponibil intr-o forma similara, dar multi romani ar dori asa ceva.

WhatsApp va avea nevoie de timp pentru a extinde acest sistem la nivel global, astfel ca trebuie sa asteptam sa vedem ce anume se va intampla, dar lansarea in Romania ar bucura multi utilizatori.

This post was last modified on mai 13, 2020, 7:30 PM 19:30

Disqus Comments Loading...