X

iOS 14: Aceasta este Noua Aplicatie SPECIALA a Apple (VIDEO)

iOS 14 va aduce pentru utilizatorii de iPhone, iPad, iPod Touch o noua aplicatie speciala care acum este cunoscuta cu denumire Gobi intr-o versiune alpha a sistemului de operare, care a fost oferita de catre un angajat pentru intregul internet in vederea testarii.

iOS 14 ar urma sa aiba aceasta aplicatie oferita special pentru noul produs Apple Tags, ea urmand a avea integrate noi tipuri de coduri QR speciale care ar urma sa fie folosite pentru conectarea accesoriilor si nu numai, ceva ce vine ca o surpriza interesanta.

iOS 14 are in aceasta aplicatie coduri QR care acum deschid paginile pentru Mac Pro si Apple Watch din website-ul Apple, plus continut din iTunes, deci Apple vrea sa le ofere clientilor o experienta noua, si o serie de promotii interesante de care sa profite.

iOS 14 va fi lansat undeva prin  toamna, fara a se cunoaste deocamdata o data, dar va fi prezentat in a doua parte a lunii iunie, iar in clipul video de mai sus aveti si explicatii pentru ceea ce urmeaza sa fie oferit prin intermediul aplicatiei Gobi.

This post was last modified on mai 18, 2020, 9:46 PM 21:46

Disqus Comments Loading...