X

GTA 6 este MULT mai COMPLEX decat Ne-am Asteptat Pana Acum

GTA 6 urmeaza sa fie mult mai complex decat ne-am fi asteptat pana in momentul de fata, iar asta a fost anuntat in cursul zilei de ieri de catre cineva care lucreaza cu Rockstar Games pentru noul model de joc, ceea ce a surprins foarte multi fani din intreaga lume.

GTA 6 urmeaza sa aiba cel putin cateva misiuni care se vor desfasura in Toronto, unul dintre actorii care a lucat pentru noul joc confirmand acest lucru in mod oficial pentru fanii din intreaga lume, insa acesta ar putea fi doar inceputul unei dezvaluiri mult mai mari.

GTA 6 in Toronto nu e tocmai ceva ce ne-am fi asteptat sa vedem de la Rockstar Games pentru ca orasul nu e tocmai unul foarte important, asa ca este mai mult decat posibil ca in realitate misiunile sa se desfasoare in mai multe orase importante decat credeam.

GTA 6 avea pana acum zvonite locatii similare cu Miami si orase, sau locatii, similare cu cele din America de Sud, insa daca Toronto intra in joc, atunci e posibil sa vedem si alte capitale incluse, poate inclusiv Londra, sau chiar unele de prin Asia, pentru a atrage si fani de acolo.

GTA 6 va fi un joc mult mai complex decat am crezut noi pana in momentul de fata, si asta pana la urma este o veste foarte buna deoarece ne arata cat de mult se lucreaza la el, si cat de important pentru Rockstar este sa prezinte cat mai multe locatii mari.

This post was last modified on mai 23, 2020, 10:12 AM 10:12

Disqus Comments Loading...