X

GTA 6: Vestea ce i-a INGRIJORAT pe foarte Multi Dintre Fani

GTA 6 a avut zilele trecute anuntata o veste care i-a ingrijorat pe foarte multi dintre fanii din intreaga lume, iar asta pentru ca dadea de inteles ca urmeaza sa aiba loc o schimbare pe care nimeni nu-si dorea sa o vada pentru noul joc de la Rockstar Games.

GTA 6 a avut anuntat faptul ca jocul urmeaza sa fie lansat doar intr-o versiune ce poate fi jucata online, fara ca posibilitatea de a juca jocul pe calculator in mod single player, sau offline, sa fie oferita de catre compania americana pentru fani.

GTA 6 nu va fi lansat doar intr-o versiune online la inceput, iar asta pentru ca seria de jocuri a fost mereu gandita pentru a fi jucata inclusiv offline, si nimic nu se va schimba dintr-odata chiar daca Take Two si Rockstar Games pot face foarte mult profit de pe urma titlului.

GTA 6 va fi lansat cel putin cu aceleasi moduri de joc pe care le stim de la versiunile anterioare ale titlului, insa desigur ca ar putea veni in plus cu optiunea de a fi jucat online pentru ca fanii sa aiba mai multe optiuni in ceea ce priveste distractia.

GTA 6 este gandit ca un joc care sa aduca foarte multi bani pe termen lung din platforma online, va avea multe noutati implementate pentru a il face extrem de atractiv, insa in final nu va fi oferit exclusiv online pentru ca nici nu are logica sa fie distribuit asa.

This post was last modified on mai 24, 2020, 10:24 AM 10:24

Disqus Comments Loading...