X

BANCA Transilvania: Beneficii SURPRIZA pentru Multi Clienti

BANCA Transilvania a anuntat o serie de beneficii extrem de bune pentru clientii sai din Romania, ceva ce vine ca o veste foarte buna in final, mai ales in aceasta perioada in care sutem inca in stare de alerta. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania si-au anuntat clientii in legatura cu faptul ca pot sa-si deschida acum contul pentru capital social chiar si online pentru firma lor, ceva ce ii scuteste pe oameni de un drum inutil la o agentie pentru a face asta.

BANCA Transilvania are si o pagina speciala in care detaliaza toate informatiile necesare pentru a deschide un asemenea tip de cont doar online, si puteti vedea mai jos detalii cu privire la asta. Vorbim despre un proces destul de simplu pe care oricine poate sa il parcurga pentru a-si deschide contul de capital social la BANCA Transilvania, si e bine ca se mai digitalizeaza unele lucruri, asa cum se intampla si in multe tari din strainatate de ceva vreme deja.

BANCA Transilvania: Beneficii SURPRIZA pentru Multi Clienti

BANCA Transilvania are deasemenea si o alta surpriza interesanta pentru cei care au firme si conturi la ea, mai exact, permite aflarea de informatii despre acestea direct din aplicatia WhatsApp. BANCA Transilvania a creat un chatbot special, care are nume Raul, acesta fiind gandit pentru a furniza informatii despre conturile pe care o firma le are la banca in momentul de fata, ceea ce e o veste foarte buna pentru toti cei care nu vor sa astepte la telefon pentru ele.

BANCA Transilvania ofera un set limitat de informatii prin WhatsApp, ceea ce este si perfect normal din moment ce platforma de mesagerie nu e tocmai prea bine gandita pentru a securiza toate comunicatiile. Interactiunea cu acest chatbot se poate face foarte simplu, BANCA Transilvania gandind tot sistemul pentru a le oferi clientilor o experienta mai buna de aflare a acestor informatii, ceea ce vine ca o veste foarte buna.

BANCA Transilvania are acest chatbot activ acum pentru orice firma care vrea sa ofere un set limitat de informatii cu ajutorul sau, astfel ca oricine se poate folosi de el in acest scop.

This post was last modified on mai 25, 2020, 9:21 AM 09:21

Disqus Comments Loading...