X

BANCA Transilvania: ULTIMELE Ore cu Surpriza pentru Clienti

BANCA Transilvania a anuntat astazi o surpriza pentru toti clientii sai din Romania care decid sa profite de ceea ce a pregatit banca pentru ei, si vorbm despre 5 hamace cadou pregatite pentru vara fierbinte. Cei de la BANCA Transilvania spun ca pentru tranzactiile facute astazi prin BT Pay de catre clienti, acestia intra in concursul pentru a castiga unul dintre cele 5 hamace care sunt oferite de catre ea, insa doar pana la ora 24:00.

BANCA Transilvania spune ca orice plata cu telefonul, transfer de bani, donatie prin BT Pay cu un card de debit, aduce automat inscrierea in tragerea la sorti pentru hamacele pe care banca le-a pregatit. BANCA Transilvania vine cu acest concurs nou la doar cateva zile dupa ce a organizat un altul separat prin care a oferit alte cadouri surpriza pentru clientii din Romania, totul facand parte dintr-o serie de surprize ale bancii.

BANCA Transilvania: ULTIMELE Ore cu Surpriza pentru Clienti

BANCA Transilvania vrea sa creasca gradul de utilizare al BT Pay cu acest gen de concursuri pe care le organizeaza in Romania, si e o idee foarte buna sa faca miscari de acest gen. BANCA Transilvania isi recompenseaza clientii pentru lucruri pe care le fac in viata de zi cu zi, mai putin donatiile, care nu sunt ceva chiar obisnuit pentru oricine, desi ar trebui sa fie, pentru ca sunt foarte importante pentru sustinerea luptei impotriva Coronavirus, care, da, inca mai continua.

BANCA Transilvania limiteaza concursul doar pentru ziua de 28 mai asa cum a facut si cu altele anterioare, deci nu vorbim despre ceva special care e modificat la ele, ci despre modul sau normal de lucru. BANCA Transilvania a ales sa functioneze in acest mod pentru ca e mai usor sa limiteze la o singura zi concursurile pentru a motiva clientii sa fie mai atenti si sa participe atunci cand trebuie la concursurile acestea pentru a profita de ceea ce este oferit.

BANCA Transilvania mai anunta alte surprize si pentru saptamana urmatoare, astfel ca daca nu decideti sa participati acum la aceasta oferta, veti avea ocazia de a o face in viitor.

This post was last modified on mai 28, 2020, 9:03 PM 21:03

Disqus Comments Loading...