X

GTA 5: Noile SURPRIZE Uriase pentru Jucatori de la Rockstar

GTA 5 are parte de noi surprize mari oferite de catre cei de la Rockstar Games saptamana aceasta, actualizarea regulata fiind disponibila pentru versiunea online, iar ea aduce o serie de bonusuri care pot fi foarte benefice pentru multi dintre utilizatorii platformei.

GTA 5 are in continuare disponibil bonusul zilnic de 1 milion de dolari pentru obiectivele indeplinite, asta desigur separat de banii oferiti gratuit daca va logati macar o data in joc in cursula cestei luni, si asa puteti castiga sume serioase de la Rockstar.

GTA 5 are deasemenea lansate multe masini noi pentru jucatorii din intreaga lume, iar unele dintre ele vor putea fi folosite inclusiv pentru sesiunile de racing care au loc in aceasta perioada in joc, si vor fi foarte multe locatii in care va veti putea distra fara probleme.

GTA 5 a avut toate aceste noutati lansate direct in platforma online de catre compania americana pentru jucatorii din intreaga lume, deci ele sunt deja disponibile pentru cei care se logheaza in joc, totul facand parte din evenimentele obisnuite pe care Rockstar Games le organizeaza.

GTA 5 va mai fi oferit de catre cei de la Rockstar Games pentru inca vreo 3 ani de zile, conform informatiilor celor mai recente in legatura cu lansarea GTA 6, care se pare ca nu va avea loc pana prin 2023, deci vor exista inca destule motive pentru a nu parasi actualul titlu.

This post was last modified on mai 28, 2020, 4:46 PM 16:46

Disqus Comments Loading...