X

Raiffeisen Bank: Anunt catre TOTI Romanii, ce Ofera de Maine

Raiffeisen Bank vine astazi cu un anunt important pentru toti romanii, nu doar pentru clientii din toata tara, iar asta deoarece a creat ceva de care se poate bucura oricine incepand din 2 iunie. Vorbim despre ceva ce se numeste Raiffeisen Art proiect, iar aici Raiffeisen Bank a creat o sectiune speciala in website-ul sau in care prezinta proiecte de frontiera culturala, care pot f vazute atat de pe telefoane, tablete, cat si de pe calculatoare.

Raiffeisen Bank sustine arta, astfel ca acest proiect special are menirea de a ne prezenta unele proecte culturale care in mod normal ar fi vizibile in lumea reala, daca n-ar exista restrictiile de acum. Raiffeisen Bank lucreaza de ceva vreme la acest proiect special pe care il va lansa incepand de maine pentru toata Romania, Stagiunea Virtuala urmand a fi disponibila pentru toata lumea pe website-ul sau chiar de maine, iar mai jos puteti vedea si unde trebuie sa ajungeti.

Raiffeisen Bank: Anunt catre TOTI Romanii, ce Ofera de Maine

Raiffeisen Bank va avea in aceasta platforma filme scurte, interviuri cu artisti si actori, iar cei interesati pot participa inclusiv la conversatii cu cei care au creat unele dintre proiecte, si nu numai. Practic, Raiffeisen Bank vrea nu doar ca oamenii sa vada proiecte culturale interesante, ci sa si poata intra in discutie cu cei care au muncit pentru a le crea, ceea ce desigur ca este o idee foarte interesanta pentru o perioada atat de confuza.

Raiffeisen Bank da startul la tot in data de 2 iunie, insa isi propune ca saptamanal sa aiba actualizari pentru toti romanii care sunt dornici sa urmareasca cu mare atentie ceea ce se intampla acolo. Raiffeisen Bank face un proiect cultural diferit fata de ceea ce am vazut de la alte mari companii din Romania, acelea alegand sa faca unele colaborari cu anumiti artisti pentru a sustine spectacole online, insa banca are lucrurile gandite diferit.

Raiffeisen Bank va da maine startul acestui proiect, probabil chiar de dimineata, asa ca ramane doar sa urmariti cu mare atentie ce se intampla, si nu doar acum, ci inclusiv in viitor.

This post was last modified on iun. 1, 2020, 2:19 PM 14:19

Disqus Comments Loading...