X

Coronavirus: Inelul Inteligent ce ar Putea Detecta Simptomele in Avans

Coronavirus ramane in continuare o problema foarte mare pentru omenire, iar cercetatorii Institutului Rockefeller pentru Neurostiinta din cadrul Universitatii West Virginia, afirma ca un intel inteligent poate detecta in avans unele dintre simptomele infectarii cu noul virus.

Oura este denumirea companiei care face aceste inele inteligente, iar cu ajutorul inteligentei artificiale cercetatorii spun ca oamenii care le poarta pot avea detectate in avans simptomele infectarii cu noul Coronavirus, ceva ce ar fi o realizare uimitoare.

Cercetatorii spun ca simptomele infectarii cu noul Coronavirus pot fi detectate cu 3 zile in avans, si 90% acuratete, de catre inelele inteligente Oura si inteligenta artificiala din spatele lor, software-ul fiind practic cheia pentru detectarea timpurie.

Inelele inteligente Oura monitorizeaza temperatura corpului, variatiile in ritmul cardiac, cat de alerta este respiratia, plus orele de somn ale oamenilor, ar in baza unor modele introduse in sistemul de inteligenta artificiala poate fi detectata timpuriu infectarea cu noul Coronavirus.

“Platforma RNI utilizează aplicația Rockefeller Neuroscience Institute, inelul Oura și modele ghidate de inteligență artificială (AI) pentru a prognoza și prezice debutul simptomelor asociate COVID-19 (de exemplu, febră, tuse, dificultăți de respirație, oboseală și altele) trei zile în prealabil cu o precizie de peste 90 la sută. Această tehnologie poate servi drept instrument de luare a deciziilor critice pentru a ajuta la conținerea răspândirii virusului, re-deschiderea în siguranță a comunităților, consolidarea economiei și facilitarea strategiilor de contenție a sănătății publice.”

Coronavirus a creat haos in toata lumea, iar o platforma de inteligenta artificiala si un intel inteligent care sa poata detecta din timp simptomele este ceva grozav, insa deocamdata totul este pur teoretic, si testat pe 600 de cadre medicale din SUA pentru a i se vedea viabilitatea in folosirea la scara larga.

This post was last modified on iun. 2, 2020, 8:16 AM 08:16

Disqus Comments Loading...