X

Raiffeisen Bank: Anunturile Facute Azi pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank a publicat astazi doua anunturi care ii vizeaza pe toti romanii in aceasta perioada in care toata lumea are nevoie de ajutor cat mai mult, atat psihic, cat si financiar. Primul anunt are legatura cu proiectul artistic pe care Raiffeisen Bank il desfasoara, banca anuntand ca diseara de la ora 19:30 urmeaza sa fie transmis in direct un spectacol special organizat de catre teatrul Radu Stanca din Sibiu, si totul va fi transmis exclusiv online.

Raiffeisen Bank transmite in direct diseara de la ora 19:30 un spectacol care se numeste Bravul Soldat Švejk, iar in imaginile de mai jos puteti sa vedeti cateva exemple care va arata ce anume urmeaza sa fie oferit. Vorbim despre o comedie pe care Raiffeisen Bank o va transmite pentru romanii de pretutindeni in aceasta seara incepand cu ora 19:30, iar asta pentru ca inca sunt inchise teatrele, si nimeni nu poate vedea reprezentantiile in live din ele.

Raiffeisen Bank: Anunturile Facute Azi pentru TOTI Romanii

Raiffeisen Bank are si un alt anunt important pentru toti romanii, doar ca de aceasta data e unul de natura financiara, iar asta pentru ca intre 15 iunie – 30 septembrie are o oferta speciala pentru romani. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au listata oferta Zero Simplu, adic azero costuri pentru contul bancar pe care oamenii si-l pot face la banca inca de ieri, aceasta oferta fiind legata si de Smart Mobile, care a devenit obligatoriu tot de ieri.

Raiffeisen Bank incearca prin aceasta oferta sa ii ajute pe clientii din Romania sa mai scape de unele dintre costurile pe care le aveau cu conturle bancare pe care le foloseau in viata de zi cu zi. Ofera pe care o are Raiffeisen Bank pentru romani este una foarte interesanta, si daca vreti sa scapati de toate costurile care vin cu un cont bancar, atunci ar fi bine sa va interesati de ceea ce este oferit, pentru ca v-ar putea fi de foarte mare ajutor.

Raiffeisen Bank a avut o serie de oferte foarte interesante in ultima perioada pentru romani, si aceasta intra in categoria celor de care ar fi bine sa profitati chiar in acest moment in Romania.

This post was last modified on iun. 16, 2020, 10:51 AM 10:51

Disqus Comments Loading...