X

GTA 6: Decizia ce ii va INFURIA pe Foarte Multi dintre Fani

GTA 6 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Rockstar Games, iar daca este sa ne luam dupa cele mai recente zvonuri, o lansare este asteptata pentru abia peste cel puti un an si jumatate de zile, desi ea ar putea avea loc si mai tarziu de atat.

GTA 6 nu este inca pregatit pentru a fi lansat, insa in momentul in care va fi lansat, este de asteptat ca initial el sa fie disponibil initial pentru consolele Playstation 5 si XBOX One X/S, iar mai apoi sa apara pentru consolele care sunt vandute in momentul de fata pe piata.

GTA 6 va fi lansat pe noile modele de console asa cum si GTA 5 este pregatit intr-o versiune speciala pentru aceste console, atentia companiei Rockstar Games fiind concentrata pe ele si nu pe noua versiune a jocului, ceea ce a dezamagit destul de multi utilizatori.

GTA 6 a fost in centrul unor zvonuri care spuneai ca nu va fi lansat intr-o versiune care sa fie disponibila decat pe noile console la inceput, iar dupa cum se prezinta lucrurile acum, se pare ca toate aceste informatii se vor dovedi a fi 100% reale, din pacate pentru fani.

GTA 6 este un joc extrem de important, foarte multa lume il asteapta cu foarte mare nerabdare, insa iata ca nu totul va fi chiar asa precum ne dorim.

This post was last modified on iul. 2, 2020, 8:39 AM 08:39

Disqus Comments Loading...