X

Fortnite: Noul Bug IREAL ce a fost Descoperit in Joc (VIDEO)

Fortnite are parte de un nou bug foarte important care a fost descoperit in cadrul jocului, si care aduce pentru jucatori ceva ce in mod normal nu este posibil, iar multumita lui va veti putea ucide inamicii mult mai usor decat o faceati pana in momentul de fata.

Fortnite are descoperit un nou bug prin intermedul caruia puteti vedea prin pereti si va puteti ucide inamicii mult mai usor, iar in clipul video de mai sus aveti si o demonstratie a modului in care acesta poate fi folosit de catre oricine chiar acum.

Fortnite are acest bug descoperit in cadrul unui mod cu timp limitat, LTM, in care fumul dens de pe harta oricum reduce substantial vizibilitatea, astfel ca jucatorii nu au posibilitatea de a vedea prea bine inamicii care se indreapta spre ei pentru a ii ataca.

Fortnite are totusi aici un avantaj nu prea bun pentru unii dintre jucatorii care pot sa isi omoare mult mai usor, decat in mod normal, inamicii care le apar in fata, iar asta ar putea crea un avantaj nu foarte bun pentru cei care vor de fapt sa fie jocul cat mai corect.

Fortnite va avea cel mai probabil acest bug eliminat de catre cei de la Epic Games in viitor nu foarte indepartat, insa intre timp oricine se poate folosi de el pentru a isi distruge mult mai usor oricare dintre inamicii pe care ii intalneste in joc.

Disqus Comments Loading...