X

UBER: Decizia IMPORTANTA pentru Aplicatie, ce IMPACT va Avea

UBER, cea mai mare platforma de ridesharing din intreaga lume a anuntat in mod oficial o decizie care poate aduce o schimbare foarte mare pentru modul in care folosim platforma de ridesharing in momentul de fata. Mai exact, cei de la UBER au luat decizia de a cumpara Routematch, o companie din SUA care dezvolta software pentru companiile de transportpublic in comun, ea fiind destul de populara in acest segment de piata, aparent si cu destui clienti activi.

UBER nu a spus cat a cheltuit pe compania fondata acum 20 de ani, insa ea a dezvoltat software pentru emiterea de bilete, rezervarea de calatorii, dispecerat, si administrarea flotelor. In baza acestei achizitii, cei de la UBER vor avea posibilitatea de a integra mult mai bine informatiile privind transportul public in comun in aplicatia prin care permite comandarea de masini pentru cursele zilnice efectuate de catre clientii din toata lumea.

UBER: Decizia IMPORTANTA pentru Aplicatie, ce IMPACT va Avea

UBER vinde inclusiv bilete pentru serviciile de transport public in comun, iar acest software poate fi de extrem de mare ajutor pentru a extinde gama de servicii pe care aplicatia le ofera pentru utilizatori. Desigur ca totul va fi oferit initial doar in SUA, acolo unde cei de la UBER au un numar foarte mare de utilizatori, si unde accesul la date despre transportul public este foarte facil, in contrast cu ceea ce vedem in Romania, dupa cum prea bine stiti.

UBER vrea sa isi extinda gama de servicii pe care le ofera in toata lumea, iar chiar daca totul incepe de acolo in momentul de fata, asta nu inseamna ca in Romania nu ne vom bucura la un moment dat de ceva similar. UBER va incerca sa aduca totul in cat mai multe tari cu putinta, cat se poate de repede, insa multe depind si de ceea ce este oferit de catre autoritati, in special cand vine vorba despre transportul public in comun, dupa cum prea bine stiti.

UBER investeste multi bani dupa ce a facut concedieri serioase la inceputul anului, deci sumele economisite merg spre initiative noi, asta in timp ce serviciul incepe sa isi revina incetul, cu incetul.

This post was last modified on iul. 17, 2020, 9:53 AM 09:53

Disqus Comments Loading...