X

GTA 5: SECRETUL Urias pe care Nimeni nu l-a Stiut (VIDEO)

GTA 5 are dezvaluit un secret urias pe care nimeni nu l-a stiut pana acum, iar el ne arata prin ce fel de proces a trecut jocul pentru a ajunge la versiunea pe care o stim in momentul de fata, si e vorba despre un proces foarte interesant, care ne putea aduce un cu totul alt joc, in final.

GTA 5 a avut initial alt logo creat de catre designerii celor de la Rockstar Games, sau mai bine zis mai multe logo-uri, insa niciunul dintre ele nu a trecut de procesul de testare si verificare, toate fiind respinse pana s-a ajuns la versiunea finala, pe care o stim in momentul de fata.

GTA 5 a avut aceasta dezvaluire facuta de catre cineva care a descoperit aceste logo-uri in fisierele de sistem ale jocului disponibil pentru Playstation 3, iar in clipul video de mai sus puteti vedea cum au aratat acestea, ele fiind complet diferite fata de ceea ce vedem in acest moment.

GTA 5 a avut si mai multe nume testate pentru personajele care sunt acum in joc, iar conform unor informatii vis-a-vis de acest proces de alegere, se pare ca niciunul dintre cele folosite in versiunea beta a jocului nu a ajuns sa fie folosit in versiunea finala, probabil pentru ca erau prea gresit alese.

GTA 5 a avut si o alta interfata grafica gandita initial, si testata in versiune beta, insa cei de la Rockstar Games au ales intr-un final sa mearga pe cea pe care o stim in momentul de fata, iar aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii pe care ei le-au luat cu privire la noul titlu.

Disqus Comments Loading...