X

Samsung GALAXY S30: Ce va fi ELIMINAT din Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, si fie ca va vine sa credeti, sau nu, urmeaza sa fie eliminat din el ceva ce oamenii cereau sa fie scos de foarte multa vreme. Mai exact, se pare ca din Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie eliminat Bixby, asistentul personal care este dezvoltat de catre compania coreeana, sau cel putin el urmeaza sa aiba un rol mai putin important in aceasta serie, conform unor informatii noi.

Samsung GALAXY S30 ar ura sa fie prima serie importanta de telefoane de la compania coreeana care va beneficia de o schimbare mare, o colaborare foarte importanta cu cei de la Google. In baza acestei colaborari, Samsung GALAXY S30 ar putea fi prima serie de telefoane importante de la Samsung care ar pune in prim-plan Google Assistant pentru clientii din toata lumea multumita unei colaborari dintre Google si coreeni, aceasta fiind inca negociata.

Samsung GALAXY S30: Ce va fi ELIMINAT din Noile Telefoane

Samsung GALAXY S30 ar putea permite in sfarsit folosirea Google Assistant pentru a face orice fel de cautari prin telefoane, internet, a controla diverse comenzi ale sistemului de operare Android, etc. Bixby este inferior Google Assistant din toate punctele de vedere, si oricat s-a chinuit Samsung sa-l faca mai bun, nu a reusit, asa ca in Samsung GALAXY S30 ar putea veni ceea ce oamenii isi doresc intr-adevar de la asistentii personali pentru telefoane mobile.

Samsung GALAXY S30 ar putea permite folosirea Google Assistant in acelasi mod in care este folosit Bixby, iar asistentul celor de la Samsung ar trebui sa intre pe un rol secundar in telefoane, sau sa dispara complet. Deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la schimbari, nici daca Samsung GALAXY S30 este in mod sigur prima serie de telefoane cu aceasta schimbare, dar sunt sanse foarte mari sa se intample acest lucru, ceea ce ar fi foarte bun.

Samsung GALAXY S30 va fi lansat in toamna acestui an de catre compania Samsung, iar asteptarile sunt foarte mari in ceea ce priveste noul model de telefon pregatit de catre coreeni pentru clienti.

This post was last modified on aug. 2, 2020, 10:27 PM 22:27

Disqus Comments Loading...