X

Android: Google a Lansat o Noua Functie Majora pe Telefoane

Android are in sfarsit lansata o noua functie foarte importanta pentru telefoanele din intreaga lume, una pe care utilizatorii o asteptau de extrem de mult vreme, ea permitand transferul rapid de fisiere intre dispozitive prin Wi-Fi, ca in cazul AirDrop.

Android a ales denumire Nearby Share pentru aceasta noua functionalitate pe care o ofera pentru utilizatorii din intreaga lume, iar dupa cum v-am spus deja, este practic o versiune a AirDrop-ului pe care cei de la Apple il ofera pentru iDevice-uri de multa vreme.

Android are disponibila aceasta functionalitate noua de la Google initial pe telefoanele Pixel si Samsung, si compania americana va colabora cu alti producatori de telefoane pentru a oferi acest sistem extrem de util pentru foarte multa lume.

Android ar trebui sa aiba sistemul oferit in alte telefoane undeva in cursul urmatoarelor saptamani, fara a se stie foarte clar cum va decurge intregul proces, dar ideea de baza ramane, expansiunea cat mai rapida pentru utilizatorii din intreaga lume.

Android are in sfarsit o metoda rapida de a partaja fisiere intre dispozitive, iar asta pentru ca sistemul de operare a avut de mult integrata o functionalitate care permitea trimiterea de fisiere, insa doar prin Bluetooth, adica la viteze foarte, foarte, mici.

This post was last modified on aug. 4, 2020, 7:30 PM 19:30

Disqus Comments Loading...