X

Telekom: OFICIAL, ce Primesc GRATUIT acum Clientii Romani

Telekom a facut un nou anunt oficial foarte important pentru clientii sai din toata Romania, si spun asta pentru ca vorbim din nou despre multe gratuitati pe care le ofera pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Telekom au decis a le ofere clientilor din toata Romania o noua promotie de care se pot bucura chiar acum, sute de premii fiindu-le puse la dispozitie de catre operator, si vorbim despre unele noi in raport cu ceea ce a fost oferit in campaniile anterioare.

Telekom a mai oferit pentru clientii din Romania diverse campanii promotionale in care le-a dat gratuit premii foarte bune, insa de aceasta data vorbim despre un nou set de surprize pentru ei. Telekom are 206 premii pentru acest concurs pe care l-a pornit deja pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre premii variate de la telefoane iPhone, si pana la vouchere de cumparaturi la Germanos, deci aveti ce sa primiti daca participati.

Telekom: OFICIAL, ce Primesc GRATUIT acum Clientii Romani

Telekom le cere clientilor din Romania sa se foloseasca de MyAccount pentru a-si plati facturile, pentru a face reincarcari, sau a-si activa facturile electornice, iar in baza acestor actiuni sunt inscrisi in concurs. Premiul cel mare oferit de catre Telekom in cadrul acestui concurs este un telefon iPhone X, 4 castigatori putand avea norocul de a primi un asemenea model, dar exista si 2 televizoare Philips oferite deasemenea pentru cei care castiga.

Telekom completeaza lista premiilor cu 2 aspiratoare robot Xiaomi si 200 de vouchere Germanos in valoare de cate 100 de LEI fiecare, iar asa ajungem la un total de 206 premii pe care operatorul le pune la bataie. Ceea ce trebuie sa faca clientii sai pentru a se inscrie in concurs este foarte simplu, asa ca nu exista vreun motiv sa nu participati, mai ales ca aveti sansa de a castiga unul dintre premiile acestea interesante care sunt puse acum in joc.

Telekom desfasoara aceasta campanie promotionala pentru o peroada de 2 luni de zile, in august si septembrie, astfel ca nu trebuie decat sa va inscrieti si sa obtineti sansele de castig.

This post was last modified on aug. 14, 2020, 3:13 PM 15:13

Disqus Comments Loading...