X

LIDL Romania: OFICIAL, Ce se va SCHIMBA in Toate Magazinele

LIDL Romania a facut anuntul oficial in cursul zilelor trecute, lantul de supermarket-uri din Romania confirmand ceea ce urmeaza sa fie schimbat in magazinele sale din toata tara. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca incepand de saptamana viitoare vor avea dsponibile in magazine produsele islandeze si britanice pentru toti clientii, totul ca parte a ofertelor de care clientii se vor putea bucura incepand de lunea viitoare in toate locatiile din tara.

LIDL Romania a anuntat o varietate foarte mare de produse iberice si britanice pe care le va avea disponibile pentru toti clientii din Romania in toate magazinele incepand de saptamana viitoare. Totul face parte rundele obisnuite de promotii pe care LIDL Romania le are in fiecare saptamana pentru clientii sai din toata tara, ar pe langa faptul ca vorbim despre produse complet noi, ele au si reduceri bune disponibile pentru clientii din tara.

LIDL Romania: OFICIAL, Ce se va SCHIMBA in Toate Magazinele

LIDL Romania va avea o serie de produse islandeze si britanice speciale pentru clienti, vasta majoritate a lor nefiind listate pana acum de catre magazin in cadrul vreunei oferte. Cam asa se intampla in general cu ofertele noi care vin pentru clientii LIDL Romania in fiecare saptamana, astfel ca in aproape fiecare zi de luni, clientii au parte de oferte speciale cu unele produse de care nu s-au mai bucurat pana in momentul de fata in tara noastra.

LIDL Romania nu are si reduceri pentru produsele de acest gen care sunt listate pentru clientii din toata tara, deci nu veti vedea decat preturile standard, dar pentru ceva ce in mod normal nu este oferit. In general cei de la LIDL Romania au si reduceri pentru produsele speciale pe care le ofera pentru clientii din toata tara, insa in aceasta situatie lucrurile nu stau asa, deci avem doar preturile normale, si nimic mai mult, dar chiar si asa vorbim de preturi bune.

LIDL Romania va avea toate aceste oferte incepand cu data de 24 august in toate magazinele sale din Romania, deci de atunci le veti putea cumpara, dar stocurile vor fi limitate.

This post was last modified on aug. 18, 2020, 8:51 AM 08:51

Disqus Comments Loading...