X

Coronavirus Romania: Atentie la kitul “anti COVID-19”

Pe retelele de socializare din Romania a inceput sa circule o noua recomandare cu privire la medicamentele pe care oamenii ar putea sa le ia pentru a se proteja impotriva noului Coronavirus, insa desigur ca printre ele se afla si ceva ce n-ar trebui folosit vreodata fara recomandarea si explicatiile medicului.

In acest “kit pentru combarea COVID-19” se afla si betadina, care e recomandata pentru gargara in ideea de a impiedica infectarea cu noul Coronavirus, doar ca ea n-ar trebui bagata in gura de un om sanatos la cap, iar asta pentru ca poate provoca rani grave si nu distruge noul virus intrat deja in organism.

“Betadina este un produs medical care este destinat să fie folosit de către profesionişti în domeniul sănătăţii. Poate să dea arsuri dacă este pusă pe piele o perioadă mai lungă de timp, pe anumite tipuri de răni, pe mucoase, cu atât mai mult pe mucoasa bucală dacă faci gargară cu ea. Aşa ceva nu este descris medical. Scade încrederea pacienţilor în medici pentru că uite, medicii nu au spus de lucrul ăsta, dar au găsit ei pe undeva pe internet şi astfel pun la îndoială recomandările medicale, spun că ştiu ei mai bine.”

This post was last modified on aug. 25, 2020, 9:02 PM 21:02

Disqus Comments Loading...