X

WhatsApp: TRUCUL SECRET care e Ascuns in Telefoanele Noastre

WhatsApp este o aplicatie cu multe trucuri, sau mai bine zis functii, atat de muilte incat despre unele dintre ele foarte muilta lume nici nu stie, iar asta pentru ca nu sunt foarte usor de gasit, insa unele sunt extrem de utile. Astazi vorbim despre un truc pentru WhatsApp care iti va face viata mult mai usoara, el fiind ascuns prin meniurile aplicatiei, dar multumita lui veti putea vorbi muilt mai usor cu oricare dintre persoanele apropiate.

WhatsApp are implementata de ceva vreme o functie speciala care permite adaugarea de scurtaturi in ecranul principal pentru contactele cu care purtam cel mai des conversatii, iar ea este extrem de utila in general. Practic, putem adauga in ecranul principal al telefoanelor Android scurtaturi pentru conversatiile in care vorbim cel mai des prin WhatsApp, ele putand fi accesate direct de acolo, fara a le mai cauta prin aplicatie.

WhatsApp: TRUCUL SECRET care e Ascuns in Telefoanele Noastre

WhatsApp are acest sistem integrat in sectiunea cu informatii pentru fiecare conversatie in parte, acolo existand un buton care ne ofera posibilitatea de a activa cate o scurtatura pentru fiecare conversatie, ea aparand imediat in ecranul principal de aplicatii. Functia exista doar in Android, nu si in iOS, iar asta pentru ca sistemele de operare sunt diferite, si permit in mod diferit crearea de iconite, deci nu e o problema care tine de WhatsApp in sine.

WhatsApp ofera aceasta functie de foarte multa vreme, iar daca inca nu ai aflat de ea, e ok, pentru ca exista multi alti utilizatori care nu stiu ca ea exista, si din noi, pentru ca nu e tocmai “la vedere” cand intri in aplicatie. In ciuda acestui lucru, te poti folosi foarte usor de functia care permite crearea de scurtaturi in ecranul principal de aplicatii, iar cu ajutorul sau iti pot accesa mult mai rapid conversatiile atunci cand vrei sa vorbesti cu diverse persoane.

WhatsApp ofera aceasta functie pe oricare dintre telefoanele Android, indiferent ce model aveti, deci nu trebuie sa va faceti griji ca ar putea fi vorba despre unul incompatibil cu ceea ce va intereseaza pe voi.

This post was last modified on aug. 28, 2020, 8:37 PM 20:37

Disqus Comments Loading...