X

Raed Arafat: raspuns privind reinceperea scolii doar online

Raed Arafat a facut un anunt foarte important cu privire la reinceperea scolii, asta la doar cateva ore dupa ce primul-ministru, Ludovic Orban, vorbise despre faptul ca exista o posibilitate ca scoala sa reinceapa initial exclusiv online, si abia mai apoi in clase, fizic, cu toti elevii.

Raed Arafat spune ca o discutie oficiala cu privire la acest lucru inca nu a avut loc, deci deocamdata nu este absolut nimic cunoscut in vreo anumita masura in ceea ce priveste modul in care ar putea sa reinceapa scoala intr-un mod diferit fata de cel anuntat de catre Guvernul Romaniei, cu elevii in clase din 14 septembrie.

“Discuția pe o eventuală amânare a prezenței fizice (a elevilor și profesorilor la școală – n.r.), o discuție oficială nu a avut loc. Asta trebuie să se înțeleagă, o discuție oficială nu a avut loc. Există anumite puncte de vedere și clar vor fi analizate aceste puncte de vedere, iar eu cred că trebuie comunicat din ce în ce mai mult cu părinții. Știu că a fost o conferință de presă a ambelor ministere, Sănătate, Educație, aceste lucruri trebuie repetate, explicate, răsexplicate, până toată lumea înțelege care va fi mersul lucrurilor.” a declarat Raed Arafat la Antena 3.

This post was last modified on sept. 6, 2020, 9:31 AM 09:31

Disqus Comments Loading...