X

Samsung GALAXY S21: OFICIAL, Modelele Confirmate in Avans

Samsung GALAXY S21 este urmatoarea serie importanta de telefoane pe care compania Samsung se pregateste sa o lanseze pe pietele din intreaga lume, iar inainte ca ea sa apara avem deja confirmata o foarte mare surpriza. Mai exact, trei modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S21 au fost confirmate pentru operatorul de telecomunicatii Verizon, din SUA, acesta fiind unul dintre marii parteneri ai celor de la Samsung pe continentul american.

Samsung GALAXY S21 are aceste noi modele confirmate direct pe website-ul Samsung in care discuta clientii si fanii brand-ului despre viitoarele produse care sunt pregatite pentru lansare de catre compania coreeana. Modelele de telefoane Samsung GALAXY S21 au fost descoperite in firmware-ul care va fi folosit pentru ele, acesta fiind testat in momentul de fata de catre compania Samsung cu prototipuri ale viitoarelor telefoane care sunt in momentul de fata in dezvoltare.

Samsung GALAXY S21: OFICIAL, Modelele Confirmate in Avans

Samsung GALAXY S21 are in acest firmware dezvaluit numele de cod, impreuna cu celelalte alte modelelor Plus si Ultra, toate urmand a functiona pe tehnologia 5G mmWave, integrata de catre Verizon in reteaua sa de telecomunicatii. Cei de la Verizon sunt singurii din SUA care folosesc tehnologia mmWave 5G la scara larga in momentul de fata, asa ca era logic sa vedem Samsung GALAXY S21 testat intai pentru acest operator, avand in vedere complexitatea integrarii tehnologiei.

Samsung GALAXY S21 va fi oferit deasemenea si pentru operatorii care ofera tehnologie 5G standard, nu cea mmWave, insa acolo lucrurile sunt mai simplu de integrat, fiind deja diverse modele de la Samsung care functioneaza pe acest tip de retele. Modelele noi ale seriei Samsung GALAXY S21 vor fi testate in urmatoarele luni cu o varietate de parteneri ai celor de la Samsung, si asta inseamna ca vom afla mult mai multe informatii cu privire la noutatile care vor fi oferite.

Samsung GALAXY S21 este o serie de telefoane care va fi lansata in primavara anului viitor de catre cei de la Samsung, cel mai probabil in luna martie, dupa o prezentare care ar trebui sa aiba loc in cursul lunii februarie.

This post was last modified on sept. 12, 2020, 8:38 AM 08:38

Disqus Comments Loading...