X

Raiffeisen Bank: Vestea SURPRIZA, ce NU STIAU Multi Clienti

Raiffeisen Bank are o veste surpriza pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca multi dintre ei nu stiau de ceva foarte important de care beneficiaza pentru ca folosesc acum serviciile bancii din Romania. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank isi anunta clientii din Romania ca le ofera ceva ce mai nicio alta banca nu are pentru serviciile de internet banking, dar ceva care poate fi extrem de folositor pentru foarte multi dintre romani oricand.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania ca PIN-urile cardurilor lor sunt utile nu doar pentru a confirma plati in magazine, ci si pentru a se loga in serviciile de internet banking, atunci cand vor sa-si administreze fondurile. Cei de la Raiffeisen Bank spun ca PIN-urile pentru cardurile clientilor permit accesarea atat a serviciilor de internet banking, cat si a celor de mobile banking, deci in mod teoretic n-ar trebui sa fie nevoie de vreun alt PIN pentru a face acest lucru.

Raiffeisen Bank: Vestea SURPRIZA, ce NU STIAU Multi Clienti

Raiffeisen Bank are aici un serviciu foarte util pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca oamenii trebuie sa tina minte doar un singur cod de 4 cifre pentru a autoriza platile, dar si pentru a se loga pentru administrarea serviciilor proprii. Ideea din spatele acestui sistem este una destul de buna, daca oamenilor li se furnizeaza si nume de utilizator propriu pentru logarea in serviciile de internet banking, altfel la furtul cardului se obtine acces rapid si la conturi.

Raiffeisen Bank spune ca acest beneficiu este oferit doar pentru clientii care au carduri de credit, si de debit, cu cip, deci nu vorbim si despre restul cardurilor care sunt oferite de catre banca pentru clientii din toata Romania. In mod normal informatii despre folosirea acestui sistem ar trebui sa fie furnizate de catre angajatii Raiffeisen Bank pentru clienti in momentul in care acestia isi ridica oricare dintre cardurile cerute, insa nu toata lumea stie de sistem.

Raiffeisen Bank are acest sistem disponibil de ceva vreme pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca daca inca nu aveati detalii in legatura cu el, le gasiti in website-ul bancii chiar in momentul de fata.

This post was last modified on sept. 19, 2020, 6:16 PM 18:16

Disqus Comments Loading...