X

Windows 10: Vestea GROZAVA, Decizia Anuntata de Microsoft

Windows 10 are astazi parte de o decizie grozava care vine de la compania Microsoft, aceasta ajungand intr-un final la ideea de a le oferi oamenilor fix ceea ce asteapta de foarte multa vreme deja. Mai exact, cei de la Microsoft au luat intr-un final decizia de a lansa versiunea finala a actualizarii pentru octombrie a Windows 10, un update foarte important care va fi distribuit in lumea intreaga incepand de luna viitoare, sa speram si ca fara probleme majore.

Windows 10 va avea actualizare 20H2 lansata de catre cei de la Microsoft in cursul lunii viitoare dupa o foarte lunga perioada de testare, una in care in mod teoretic ar fi trebuit sa se descopere toate problemele pentru calculatoare. In mod normal, daca Microsoft ar decide sa lanseze actualizarea in octombrie, ar trebui sa nu mai vedem toate plangerile de la utilizatori, care vin in mod constant de fiecare data cand o versiune noua a Windows 10 e lansata.

Windows 10: Vestea GROZAVA, Decizia Anuntata de Microsoft

Windows 10 nu va avea un aceasta actualizare foarte multe schimbari majore implementate, iar asta pentru ca ea e gandita in principal sa rezolve problemele versiunilor anterioare, si sa imbunatateasca performantele. Este totusi de asteptat ca pagina de setari din Windows 10 sa fie “modernizata”, si sa existe posibilitatea de a folos Alt + Tab pentru a trece intre tab-urile din Microsoft Edge, un nou sistem imbunatatit de notificari fiind deasemenea una dintre prioritati.

“Continuăm să pregătim actualizarea Windows 10 octombrie 2020 (versiunea 20H2) pentru a fi gata de lansare. Astăzi, lansăm versiunea Build 19042.508 (KB4571756) către Windows Insiders în canalul de previzualizare a lansării. Credem că Build 19042.508 este versiunea finală și continuăm să îmbunătățim experiența generală a actualizării din octombrie 2020 pe computerele clienților, ca parte a cadenței noastre normale de service.”

Windows 10 are in aceasta actualizare implementata si o interfata modificata pentru Start Menu, iar Microsoft Edge, bazat pe platforma Chromium, va fi acum preinstalat pentru toti cei care vor instala sistemul de operare in calculatoare. Microsoft a trecut aceasta actualizare pentru Windows 10 printr-un indelung proces de testare si verificare, totul pentru a se asigura ca, intr-adevar, nu vor exista probleme cu ea cand va fi lansata in mod public pentru toata lumea.

Windows 10 ar trebui sa aiba October 2020 Update lansat undeva dupa mijlocul lunii octombrie, asa cum am vazut si in cazul altor actualizari anterioare, insa asta doar daca nu vor fi descoperite probleme cu update-ul.

This post was last modified on sept. 19, 2020, 4:49 PM 16:49

Disqus Comments Loading...