X

Fortnite: 5 SURPRIZE Mari pentru TOTI Jucatorii de la Epic

Fortnite urmeaza sa aiba oferite 5 surprize mari de la Epic Games pentru jucatorii din toata lumea, si vorbim despre o serie de noutati foarte interesante care urmeaza sa fie disponibile pentru toata lumea in cursul lunilor urmatoare de la compania americana, ele fiind asteptate de multe persoane.

Fortnite urmeaza sa aiba lansate nu mai putin de 5 skin-uri pentru utilizatorii din intreaga lume, skin-uri oferite in colaborare cu cei de la Marvel, si vorbim despre supereroi din filmele care sunt atat de populare in intreaga lume, ele continuand traditia companiei Epic Games de a isi surprinde jucatorii.

Fortnite urmeaza sa aiba lansate skin-uri noi pentru Black Panther, Venom, Ghost Rider, Daredevil si Captain Marvel, acestea fiind incluse in diverse teasere publicate de catre cei de la Marvel pana in momentul de fata, deci e destul de clar ca toate vor ajunge la jucatorii din intreaga lume in viitorul nu foarte indepartat.

Fortnite ar urma, in mod teoretic, sa aiba aceste skin-uri incluse pana la finalul acestui sezon al jocului, adica undeva in urmatoarele saptamani, insa deocamdata nimic nu este 100% sigur in ceea ce priveste aceasta implementare importanta pentru oameni din toata lumea, dupa cum va puteti imagina deja.

Fortnite are in mod general foarte multe surprize interesante incluse de catre cei de la Epic Games pentru jucatori, iar aceste skin-uri fac parte dintre ele, asa ca vom vedea multe noutati grozave disponibile pentru noi toti in cursul urmatoarelor luni de zile de la compania americana.

This post was last modified on sept. 28, 2020, 8:39 AM 08:39

Disqus Comments Loading...